Food & Drink|02.05.2019 12:41

Avengers, Eat Me, People & TV ΕΘΝΟΣ με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (vids)

Newsroom

Tο ΕΘΝΟΣ για μία ακόμα Κυριακή έρχεται με πλούσια ύλη κι εξαιρετικές προσφορές για τους αναγνώστες του. Αυτή την Κυριακή (5/5) το ΕτΚ σάς προσφέρει το Eatme Μαΐου, ένα περιοδικό γαστρονομικής πανδαισίας και μαζί το People, με αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφηση του Γιώργου Μαζωνάκη.

Επίσης, και στις δύο εκδόσεις, το TV Έθνος.

ΕΑΤ ΜΕ

Η Ιταλία του Έκτορα Μποτρίνι: Ο γνωστός σεφ μάς μιλάει για μια κατεξοχήν κουζίνα των υλικών και μας δίνει πέντε απλές συνταγές που αποτυπώνουν το δικό του bel paese

Η αλφάβητος του ιταλικού κρασιού: Μια πρώτη εισαγωγή σε έναν αμπελώνα που μετράει δεκάδες χιλιάδες παραγωγούς και έξι προτάσεις για να τον ερωτευτείτε με τη πρώτη γουλιά

Πώς η ιταλική κουζίνα κατέκτησε τον πλανήτη: Γιατί οι γεύσεις που γεννήθηκαν σε μια μικρή μεσογειακή χώρα έγιναν παγκόσμια... εμμονή;

Aθήνα, a tavola! Μακαρονάδες και ριζότο, κρασιά κι aperitivi, ακόμη και ιταλικά brunch σε εστιατόρια της πόλης

Τα μυστικά του ριζότο: Aπό την επιλογή του ρυζιού μέχρι το τέλειο χύλωμα. Φτιάχνουμε αυθεντική καρμπονάρα βήμα-βήμα

Ποιά ζυμαρικά ταιριάζουν με ποια σάλτσα; Οι κανόνες, οι ισορροπίες και οι συνταγές

Ένας όμορφος κόσμος, ιταλικά πλασμένος: Στα ράφια και στα ψυγεία των ενημερωμένων delicatessen ανακαλύψαμε ιταλικά προϊόντα κάθε λογής

Λουλούδια... απ’ το μανάβικο: Δεν είναι απλώς διακοσμητικά, μαγειρεύονται, τηγανίζονται, γίνονται γλυκά του κουταλιού και ροφήματα

Negroni: Ένα κλασικό cocktail που δίνει στους bartenders υλικό για αναθεωρήσεις και ανατροπές

Γράμμα από τη Χαλκιδική: Ένας μαγικός τόπος που... σαν κι αυτόν δεν έχει

MARVEL - AVENGERS τόμος B

Μοχθηρές αντηχήσεις από το παρελθόν των Εκδικητών αρχίζουν να ξεπηδούν παντού στο Μανχάταν και η Κάπτεν Μάρβελ, αν και υποφέρει από μια εγκεφαλική κάκωση που δεν της επιτρέπει να πετά, αρνείται να εγκαταλείψει τα ηρωικά της καθήκοντα. Όταν αυτός που κινεί τα νήματα των επιθέσεων στοχοποιεί την Κάρολ Ντάνβερς, εκείνη και η Εκδικητής Σπάιντερ-Γούμαν στρέφονται εναντίον του σκοτεινού εγκληματία. Αλλά με τη μυστηριώδη νοητική διαταραχή να της προκαλεί επικίνδυνα αληθοφανείς παραισθήσεις, μπορεί η Κάρολ να είναι βέβαιη πως αυτός είναι η πραγματική απειλή και όχι το αποκύημα της καλπάζουσας φαντασίας της;

Συγκεντρωτική έκδοση των τευχών Avengers: The Enemy Within #1, Avengers Assemble #16 και Captain Marvel #13, σε κείμενα της Kelly Sue DeConnick και σχέδια των Scott Hepburn και Matteo Buffagni.

PEOPLE με το ΕτΚ

Γιώργος Μαζωνάκης «Η νύχτα δεν πέρασε από πάνω μου». Ο επιτυχημένος τραγουδιστής και κριτής στο YFSF κάνει τον προσωπικό του απολογισμό στο People, λίγες ώρες πριν από τη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, «Αγαπώ σημαίνει».

Σωτήρης Χατζάκης Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός εξηγεί στο People γιατί νιώθει πως είχε στείλει τον εαυτό του στην εξορία και μιλάει για την επιστροφή του στην τηλεόραση έντεκα χρόνια μετά.

Πωλίνα Τριγωνίδου Η βολεϊμπολίστρια και δημοσιογράφος μιλάει για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαυρίδη, αλλά και την εμπειρία της μετά την τηλεοπτική συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου.

Τάμτα Λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ, προκειμένου να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, κάνουμε μια αναδρομή στις εμφανίσεις της από τη χρονιά  που έγινε γνωστή μέσα από το μουσικό talent show Super Idol μέχρι σήμερα.

Ελένη Βουλγαράκη «Στην τηλεόραση επιβιώνεις δύσκολα». Η δημοσιογράφος μιλάει για την πορεία της που την έφερε στο πάνελ της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, τον τρόπο που το όνομά της βρέθηκε στα χείλη της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά και αν γνώριζε από πριν για το διαζύγιο της παρουσιάστριας.

Zero Ο τραγουδιστής των Vegas μιλάει για πρώτη φορά στο People τα πάντα γύρω από το πρόβλημα της υγείας του, αναλύει τη σχέση του με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και θυμάται την εβδομάδα που τον πήγαν έξι φορές στο αστυνομικό τμήμα για ταυτοποίηση στοιχείων.

ΣΤΟ ΤV ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕτΚ

Ο Αντώνης Καρυστινός μιλά για τις εξελίξεις στην «Επιστροφή» του ΑΝΤ1, αποκαλύπτει τη νέα σειρά που θα συμμετάσχει στον Alpha και εξηγεί πως χειρίζεται το κομμάτι «δημοσιότητα» όταν κλείνουν οι κάμερες.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια παθαίνει σοκ στο άκουσμα της είδησης πως η Μαρίνα είναι κόρη της.

Εξελίξεις στο Τατουάζ: Η Μάρθα νέος στόχος του Ορφέα, χωρίζουν Θεοχάρης – Βέρα, επανασύνδεση για Όλγα και Στέφανο.

Πρόσωπα: Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος εξηγεί πως αποφάσισε την τηλεοπτική επιστροφή του μέσω του «Ευτυχείτε!» στο Open και κάνει προβλέψεις για τη φετινή Eurovision και ο Στέλιος Κρητικός μιλά για την γκεστ εμφάνισή του στο «Σόϊ» αλλά και τις εντυπώσεις που του άφησε το φετινό «Survivor».

Ρεπορτάζ: Η νέα πρωταγωνίστρια στη σειρά του Αντρέα Γεωργίου, τα ρεκόρ του Familiar και οι δύο φιναλίστ του Master Chef στο μεγάλο τελικό του ριάλιτι.

Στην ενότητα Life από αυτή την Κυριακή η Βίκη Παγιατάκη επιστρέφει στο TV ΕΘΝΟΣ με αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

MarvelAvengersPeopleTV Έθνος