Food & Drink|29.05.2025 10:04

Το ιαπωνικό εστιατόριο Sumosan «ρίχνει άγκυρα» στην αθηναϊκή ριβιέρα

Newsroom

Ένα από τα πιο γνωστά, διεθνή ονόματα της σύγχρονης ιαπωνικής γαστρονομίας, το Sumosan, ετοιμάζεται να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αθηναϊκή ριβιέρα αυτό το καλοκαίρι. Το διεθνές brand, με παρουσία από το Λονδίνο μέχρι τη Ριάντ και την Κουρσεβέλ, έρχεται για περιορισμένο διάστημα τον χώρο του Thimisi Bar στο One&Only Aesthesis, στην Ποσειδώνος, ως κοσμοπολίτικο pop-up εστιατόριο.

Πρόκειται για μία ακόμη στάση στις παγκόσμιες διαδρομές του Sumosan, που έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση για τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει την ιαπωνική παράδοση με μοντέρνα δημιουργικότητα. Το μενού του pop-up εστιατορίου υπόσχεται να κινηθεί στη γνώριμη λογική του brand: εκλεπτυσμένες γεύσεις, άψογη εκτέλεση και μια τολμηρή διάθεση πειραματισμού.

Ανάμεσα στις signature προτάσεις που αναμένονται, ξεχωρίζουν πιάτα όπως sashimi taquitos, γαρίδες με wasabi, σαλάτα αστακού και ο κλασικός μαύρος μπακαλιάρος με miso. Δεν θα λείψουν φυσικά τα αριστοτεχνικά του sushi και maki.

Για το One&Only Aesthesis, η συνεργασία αυτή δεν είναι απλώς μια ακόμα προσθήκη στο γαστρονομικό του προφίλ. Όπως σημειώνει ο γενικός διευθυντής του resort, Gerald Krischek, η άφιξη του Sumosan είναι «ένα τολμηρό βήμα που ενισχύει τον δεσμό του θέρετρου με τον παλμό της Ριβιέρας, προσφέροντας στους επισκέπτες —και όχι μόνο— μια ξεχωριστή εμπειρία φαγητού με διεθνή χαρακτήρα».

Το pop-up Sumosan ανοίγει επισήμως εντός του καλοκαιριού, με περισσότερες λεπτομέρειες για το άνοιγμα και τις κρατήσεις να αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Info: One&Only Aesthesis, Λεωφόρος Ποσειδώνος 110, Γλυφάδα, oneandonlyaesthesis.com