Food & Drink|02.06.2019 13:15

Το γαστρονομικό φεστιβάλ του Island

Newsroom

Εμβληματικό για την αθηναϊκή ριβιέρα, πανέμορφο και αδιαμφισβήτητα κλασικό πια, το Island των αδερφών Πανά επέστρεψε για ακόμη ένα καλοκαίρι, λανσάροντας, μεταξύ άλλων, κι ένα φεστιβάλ γεύσης με καλεσμένους δέκα καταξιωμένους Έλληνες σεφ, που ο καθένας παρουσιάζει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού. Στις Gastronomy Wednesdays του Island, την αρχή έκαναν ο Νίκος Καραθάνος και ο Γκίκας Ξενάκης.

Αυτό τον μήνα τη σκυτάλη παίρνουν ο Δήμος Μπαλόπουλος από το Frater & Soror (5/6), ο Άνταμ Κοντοβάς (12/6), ο σεφ του Première του InterContinental, Μιχάλης Νουρλούγλου (19/6) και ο Δήμος Σαμουράκης από την gastropub 7 Food Sins (26/6). Θα ακολουθήσουν o σεφ και ιδιοκτήτης των Vittoria Gati και The Burger Joint, Γιώργος Παπακώστας (3/7), και ο executive chef του ILiOS στη Στοά Σπυρομήλιου, Δημήτρης Σκαρμούτσος (17/7). Το φεστιβάλ κλείνουν ο Γιάννης Παρίκος από το Varoulko Seaside (24/7) και ο Νίκος Θωμάς από το Simul (31/7). 

27ο χλμ. Αθηνών-Σουνίου, Βάρκιζα, κρατήσεις: 2109653 563-564

Aπό τον Τάσο Μητσελή

Πηγή: eatme Ιουνίου. Το eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής

chef