Τα Δωδεκάνησα έχουν την τιμητική τους στο Tudor Hall
NewsroomΜια πολύ ξεχωριστή κι ενδιαφέρουσα γευστική περιπλάνηση στη δωδεκανησιακή κουζίνα έχει ετοιμάσει το αριστοκρατικό εστιατόριο Tudor Hall στον έβδομο όροφο του King George. Ο σεφ Αλέξανδρος Κοσκινάς προβάλλει με σύγχρονο τρόπο τη νοστιμιά της παράδοσης μέσα από έξι τοπικές συνταγές σε ένα εμβόλιμο μενού, που θα σερβίρεται καθημερινά, μεσημέρι και βράδυ, έως τις 30/6.
Όλα τα πιάτα έχουν επίπεδο και πολλή νοστιμιά, αλλά για μένα, τουλάχιστον, αξίζει να δοκιμάσετε το μιρμιζέλι από την Κάλυμνο, μια φοβερή χωριάτικη σαλάτα με μελιτζάνα, παστές σαρδέλες και κοπανιστή, το καρπαθιώτικο χταπόδι στον φούρνο με πατάτες καθώς και το κατσικάκι καπαμά με ντομάτα, κανέλα και χοντρό μακαρόνι από το νησί της Πάτμου. Εξαιρετικό και το παγωτό μελεκούνι διά χειρός του pastry chef Ευγένιου Βαρδακαστάνη, που γράφει το φινάλε με αρώματα από τη μακρινή Χάλκη.
Βασ. Γεωργίου 3, Σύνταγμα, τηλ. 2103330265
Από τον Τάσο Μητσελή
Πηγή: eatme Ιουνίου. Το eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
- Ο Ζελένσκι «δείχνει» δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας: «Ο λαός πρέπει να έχει λόγο»
- «Μην σκίσετε κανένα καλσόν»: Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Συρεγγέλα στην Εξεταστική
- Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Οι παλιοί διχασμοί μεταξύ βορρά-νότου ανατράπηκαν»
- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες: Δεσμεύσεις αλλά και φόβος προστίμων από τις Βρυξέλλες