Food & Drink|29.08.2019 15:15

Eat Me, People, κι ένα κλασικό βιβλίο που έγινε blockbuster στο Εθνος της Κυριακής

Newsroom

Το «Εθνος της Κυριακής» που θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου περιλαμβάνει το EatMe Σεπτεμβρίου, το People, το TV ΕΘΝΟΣ και ένα μυθιστόρημα για να διαλέξετε μεταξύ των «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο», το «Ημερολόγιο της Αννας Φρανκ» και το «Trainspotting»!

EatMe Σεπτεμβρίου

Ελληνική κουζίνα, κολεξιόν 2019: O Δημήτρης Δημητριάδης, ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ο Μιχάλης Κίκης, ο Αλέξανδρος Κοσκινάς, ο Γιάννης Μπαξεβάνης, ο Γκίκας Ξενάκης, η Κωνσταντίνα Φάκλαρη και ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος μας δίνουν συνταγές που αποτυπώνουν το σύγχρονο πρόσωπο της ελληνικής μαγειρικής

Τραπέζι στο μποστάνι: Με μότο «γίνε αγρότης για μια μέρα», παλιές αγροικίες, μετόχια και φάρμες δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να βιώσουν ολιστικά την εμπειρία της επαφής με την τροφή

Πόσα πρόσωπα έχει η χωριάτικη; Η εμβληματική ελληνική σαλάτα, με όλες τις χάρες του καλοκαιρινού μπαξέ, είναι ανοικτή σε διαφορετικές αναγνώσεις

Η μαστίχα από το παρελθόν στο μέλλον: Ένα μοναδικό προϊόν που κερδίζει τη θέση του, πέρα από τη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και στα cocktails & 5 πρωτότυπα σύγχρονης αντίληψης προϊόντα με βασικό συστατικό την αρωματική φυσική ρητίνη

Συνταγές της μοιρασιάς: Ο Φώτης Φωτεινόγλου από το ΦΙΤΑ προτείνει πιάτα για τη μέση, που λειτουργούν ως μικροί εορτασμοί τού «μαζί»

Ελληνικό κρασί, ο άξιος πρεσβευτής της χώρας μας: Το κρασί είναι ένα προϊόν που μπορείτε να συστήσετε άφοβα και υπερήφανα σε ξένους φίλους σας που επισκέπτονται την Ελλάδα για διακοπές.

Ελαιοτουρισμός: Μία εναλλακτική τουρισμού, που αναδεικνύει την ελληνική ελαϊκή κληρονομιά.

Barro Negro: Η νέα tequileria-mezcaleria της Αθήνας έχει βάλει σκοπό να επαναπροσδιορίσει τη σχέση μας με τα αποστάγματα της αγαύης – ενός μαγικού φυτού της μεξικάνικης ερήμου.

Παναγιώτης Πανταζόπουλος: «Ο σύγχρονος επισκέπτης θέλει να ζήσει σαν ντόπιος» Ο managing director της HIP Hospitality και της Τrésor Hotels & Resorts τονίζει ότι αναβαθμίζοντας τη γαστρονομική προσφορά και προσφέροντας αυθεντικές γευστικές εμπειρίες, αναβαθμίζουμε το ίδιο το ελληνικό τουριστικό προϊόν.

Τρώγοντας σουβλάκι στη Μαδρίτη: Μια λιτή ελληνική suvlakeria στην περιοχή Lavapiés έχει βαλθεί να κλέψει λίγη από τη δόξα των tapas.

Οι γεύσεις του τόπου μας διαπρέπουν εκτός συνόρων: Από το νέο Suzi Tros στο Λονδίνο μέχρι το –επίσης νέο– Milos του Hudson Yards στη Νέα Υόρκη.

PEOPLE

Θέμης Αδαμαντίδης Δύο μήνες μετά την επιθεση που δέχτηκε στην Καλλιθέα, ο τραγουδιστής απαντάει ξεκάθαρα για το περιστατικό που έγινε πρώτο θέμα στα media, περιγράφει τη γνωριμία του με τον Στέλιο Καζαντζίδη, ενώ αποκαλύπτει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι που του είχε εμπιστευτεί ο Αντώνης Βαρδής.

Αμαζόνιος Ώρα Μηδέν Τρεις Ελληνες επιστήμονες αναλύουν στο People το μέγεθος της οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε η  πυρκαγιά.  

Μύρωνας Στράτης Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τους λόγους που έληξε η συνεργασία του με τον Ησαΐα Ματιάμπα και μιλάει για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του. 

Κόκκινο Ποτάμι Το People ταξίδεψε με τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Open "Το Κόκκινο Ποτάμι" σε Γαλλία και Ρωσία και εξασφάλισε όλο το παρασκήνιο. 

Κόρα Καρβούνη H ηθοποιός εξομολογείται πώς κατάφερε να βγει αλώβητη από τη σαρωτική επιτυχία που γνώρισε μόλις στα 25 της  χρόνια, αλλά και τους λόγους που οι άνθρωποι δεν μπαίνουν σε σχέση σήμερα.

Η Σμύρνη μάνα καίγεται...

Ένα συγκινητικό οδοιπορικό στα 97 χρόνια από τη σφαγή της Σμύρνης. Τα γεγονότα, τα λάθη και η τουρκική αντεπίθεση. Από τη Μεγάλη Ιδέα, στη μεγάλη καταστροφή. Ενα ιστορικό ντοκουμέντο από το Εθνος της Κυριακής.

TV ΕΘΝΟΣ

Χρήστος Φερεντίνος: Ο γκουρού των τηλεπαιχνιδιών, που φέτος στον Alpha θα παίζει και «Πάνω Κάτω» και «Super Deal», µιλά στο «TV Εθνος» για το προσωπικό του deal, εξηγεί γιατί αυτό το καλοκαίρι αισθάνθηκε σαν Ροβινσώνας και αποκαλύπτει τι τον συνδέει µε τη Δήµητρα Παπαδοπούλου και τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

«Αγριες Μέλισσες»: Το «TV Εθνος» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσµατα της σειράς, που θα κάνει πρεµιέρα στις αρχές Οκτωβρίου στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1. Αναλυτικά όλο το στόρι και οι βασικοί ήρωες.

«8 λέξεις»: Οι χαρακτήρες και την καταιγιστική πλοκή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Αντρέα Γεωργίου, έρχεται στον ΣΚΑΪ.

Μην ψαρώνεις: Ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος µιλά στο «ΤV Εθνος» για την πολυαναµενόµενη επιστροφή της σειράς του ΑΝΤ1, τις εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια, τους νέους ρόλους και τις ανατροπές.

«ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ»: O σκηνοθέτης Θοδωρής Νικολαΐδης και ο ηθοποιός Δηµήτρης Παπαδόπουλος µας ταξιδεύουν στην Ινδία, όπου γίνεται μέρος των γυρισμάτων της σειράς, που βασίζεται στο οµώνυµο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη και αναµένεται να κάνει πρεµιέρα τον Σεπτέμβριο από τον Alpha.

H «Μουρμούρα» επιστρέφει: Mετά το «baby boom» πέρυσι στη σειρά, ο Ηλίας µε την Καίτη ετοιµάζονται να κάνουν ένα µεγάλο βήµα. Με τη µόνη διαφορά ότι φέτος ο κυρ Ηλίας θα γίνει ταυτόχρονα µπαµπάς και παππούς, και µάλιστα για δεύτερη φορά.

Στην ενότητα Life νόστιμες συνταγές με φύλλο και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςPeopleTrainspottingπροσφορέςΆννα Φρανκ