Food & Drink|22.09.2019 23:33

Ρούμι καλεί ουίσκι: To Athens Rum & Whisky Festival επιστρέφει

Newsroom

Με ρούμια από τη Tζαμάικα, τη Μαρτινίκα, τη Γουατεμάλα, την Σάντα Λουτσία (και πάει λέγοντας), σκοτσέζικα και ιαπωνικά single malts, η λίστα πάει και πάει. Στο Athens Rum & Whisky Festival που διοργανώνουν στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου ένα από τα καλύτερα μπαρ της Ελλάδας, το Baba Au Rum, και η ελληνική ομάδα του Diffords Guide συναντιούνται δύο αποστάγματα με μεγάλη κλαρονομιά και αρωματικό και γευστικό πλούτο. 

Όσοι βρεθούν αυτό το σαββατοκύριακο στο Hilton, εκτός του να γνωρίσουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες των δύο αποσταγμάτων, μπορούν να παρακολουθήσουν σεμινάρια, να συμμετάσχουν σε γευσιγνωσίες και να συνομιλήσουν με ειδικούς του χώρου. Να μάθουν να φτιάχνουν διάσημα κλασικά κοκτέιλ υπό την καθοδήγηση των επαγγελματιών της πλατφόρμας Fun Cocktail Making, αλλά να συνδυάσουν το αγαπημένο τους απόσταγμα με κάποιο πούρο ή/και σοκολάτα.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, στον εξωτερικό χώρο του Hilton Athens, δίπλα στην πισίνα, θα στηθεί ένα μεγάλο pop up bar όπου η ομάδα του Baba Au Rum θα προτείνει πρωτότυπα κοκτέιλ με βάση το ρούμι και το ουίσκι, ενώ στο ειδικά διαμορφωμένο Ultra Premium Lounge, όπου θα σερβίρονται premium και super premium ετικέτες, οι πιο απαιτητικοί θα έχουν την την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικά πολύ ιδιαίτερα και σπάνια αποστάγματα (στην προκειμένη απαιτείται ξεχωριστό εισιτήριο). Φεύγοντας μπορείτε να αγοράσετε το ρούμι ή το ουίσκι της προτίμησής σας από τον χώρο του πωλητηρίου του φεστιβάλ.

Αthens Rum & Whisky Festival Σάββατο και Κυριακή, 21-22 Σεπτεμβρίου 2019, 14:00-22:00 στην αίθουσα Thalia του Hilton Athens, Λεωφ. Βασ. Σοφίας 46, Αθήνα. Εισιτήριο: 15 ευρώ (περιλαμβάνει 1 κοκτέιλ, διήμερο εισιτήριο: 20 ευρώ (περιλαμβάνει 2 κοκτέιλ). Προπώληση στο www.viva.gr

    ουίσκιφεστιβάλκοκτέιλρούμι