Food & Drink|31.10.2019 13:16

Eatme, Superman"Brainiac" Γ' τόμος και People στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (3/11)

Newsroom

Στο ανανεωμένο EatMe Νοεμβρίου που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής (3/11)...

Δοκιμάζουμε διπλοψημένα τρυφερά χοιρινά παϊδάκια μπάρμπεκιου, ετοιμάζουμε φθινοπωρινό μενού με λεμονάτο μοσχαράκι γάστρας και τάρτα καρυδόπιτας, 

Ταξιδεύουμε στη πολύχρωμη και αρχοντική Σύμη, τρώμε στο Soho του Λονδίνου, γνωρίζουμε τα μυστικά του καλού espresso. 

Φτιάχνουμε πικάντικα και αρωματικά πιάτα με chili con carne και ψήνουμε τα απόλυτα σοκολατένια κέικ και μπισκότα. 

Μαθαίνουμε τα πάντα για το ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, την αρμονία φαγητού και κρασιού, τα βασιλομανίταρα και τα ασιατικά ψωμάκια ατμού bao buns.

Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια του Negroni και ανακαλύπτουμε τα τηγανιτζίδικα της Τήνου, το πιο παλιό ελληνικό street food.

Superman Brainiac μέρος Γ'

Όταν διερευνητικά ρομπότ βομβαρδίζουν τον κόσμο μας, ο Σούπερμαν ταξιδεύει στα πιο απέραντα βάθη του διαστήματος για ν’ αντιμετωπίσει τον παλιό του εχθρό. Αλλά ο Μπρέινιακ που συναντά δεν μοιάζει με κανέναν απ’ όσους έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Πάνω στο τεράστιο σκάφος του, ο ένας και αληθινός Μπρέινιακ έχει συγκεντρώσει πολλά θαύματα και τρόμους. Αλλά ένας θησαυρός του ξεφεύγει. Έχει βάλει στο μάτι τον Σούπερμαν και θα κάνει τα πάντα για να βεβαιωθεί ότι ο Τελευταίος Γιος του Κρύπτον είναι δικός του και μόνο.

Σούπεργκερλ. Μετρόπολις. Γη. Η προστασία του Σούπερμαν δεν είναι πλέον αρκετή. Παρότι ο Άνθρωπος από Ατσάλι είναι πιο γρήγορος κι από σφαίρα, ακόμη κι αυτός δεν θα καταφέρει να τους σώσει όλους…

Ο συγγραφέας Geoff Johns και ο σχεδιαστής Gary Frank συνεχίσουν το έπος τους για τον Σούπερμαν καθώς ο Άνθρωπος από Ατσάλι βιώνει τον μεγαλύτερο θρίαμβο… και τη μεγαλύτερη τραγωδία.

Στο People που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Χρήστος Μάστορας: Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πρώτη φορά την απίστευτη ιστορία για το όνομα του συγκροτήματος Μέλιsses, μιλάει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και δηλώνει ακόμα διψασμένος για δημιουργία.

Ελένη Δήμου: Ο θάνατος που την ένωσε με τον σύζυγό της, ο δύσκολος κόσμος της νύχτας και η πορεία της στο χρόνο μέσα από συγκινητικές αναμνήσεις και μαρτυρίες.

Λένα Παπαληγούρα: Η ηθοποιός εξηγεί γιατί ήθελε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, νέα ενώ αποκαλύπτει ποιά είναι η πιο συγκινητική στιγμή από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος της μέχρι σήμερα.

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Ο 34χρονος ηθοποιός από την Ορεστιάδα μιλά για τη ζωή στα Εξάρχεια, την αγάπη του για τη φωτογραφία, τη φετινή σεζόν που τον βρίσκει σε τρεις παραστάσεις, ένα σίριαλ, αλλά και όλα όσα τον ενοχλούν.

Oprah Winfrey: Η 65χρονη σήμερα Oprah, ανοίγει την καρδιά της στο People και μιλάει για την πεποίθηση που της είχε δημιουργηθεί ότι δεν θα ζει στα 57, τη μακροχρόνια σχέση της με τον Stedman Graham, ενώ αποκαλύπτει ότι η ζωή συνεχίζει να τη διδάσκει.

Ελένη Μενεγάκη; Με αφορμή τα 50ά γενέθλια της παρουσιάστριας, της ευχόμαστε «χρόνια πολλά» με ένα χορταστικό φωτογραφικό αφιέρωμα.

Κατερίνα Στικούδη: Τα γυρίσματα για το νέο της videoclip κράτησαν 48 ώρες και περιελάμβαναν μια ληστεία, μια απιστία και ένα extreme look. Το People ήταν εκεί και κατέγραψε τα πάντα.

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Ο Αργύρης Πανταζάρας σε μια συγκινητική συνέντευξη μιλά για το ρόλο του Θέμη στο «Κόκκινο Ποτάμι» και τα συναισθήματα που του δημιούργησε, αλλά και για το θέατρο και αποκαλύπτει πως είχε πρόταση να παίξει στις «Αγριες Μέλισσες».

Το κόκκινο ποτάμι: Τρίτο πρόσωπο προσπαθεί να μπει ανάμεσα σε Μίλτο και Ιφιγένεια.

Άγριες Μέλισσες: Φωτορεπορτάζ από τα γυρίσματα και εξελίξεις στα προσεχώς. Η Ελένη σε παράνομο ραντεβού με τον Λάμπρο της ώρα του αρραβώνα της Ασημίνας.

Σοκ στις «8 λέξεις»: Ακης και Μιχαήλ κλείνουν την Ηλιάνα στο ψυχιατρείο.

Ρεπορτάζ: Τα νέα ριάλιτι φέρνουν καραμπόλες στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, κόντρες για τα «αποκλειστικά» μεταξύ των εκπομπών Λιάγκα – Σκορδά.

Συνεντεύξεις: Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος μιλά για το  ρόλο του στο «Ελα στη θέση μου» και θυμάται τη συνεργασία του με τον Γιάννη Δαλιανίδη και η Μαρίνα Ψάλτη εξηγεί πως αποφάσισε την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

GNTM: Οι χαρακτήρες κλώνοι του ριάλιτι.

Στην ενότητα LIFE παραδοσιακές συνταγές από την Κρήτη και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Superman BrainiacPeopleΕΘΝΟΣ της Κυριακής