Food & Drink|16.11.2019 07:30

Νόστιμα ραντεβού για θεατρόφιλους στο Public Cafe

Άντζελα Σταματιάδου

Με τη φετινή σεζόν να έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά, συνδυάζοντας πολύ ενδιαφέρουσες νέες παραγωγές και επαναλήψεις παραστάσεων που ξεχώρισαν, το Public Café Restaurant ρίχνει στο τραπέζι μια ωραία ιδέα για το θεατρόφιλο κοινό. «Lulu» στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη ή «Πόλεμος και Ειρήνη» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά; «Μήδεια» του Μποστ στο Θησείον ή «Ξύπνα Βασίλη» στο Εθνικό; Όποια κι αν είναι τα θεατρικά σας πλάνα, με την επίδειξη του εισιτήριού που έχετε αγοράσει στα ticket corners του Public ή στο tickets.public.gr, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα από τα pre-theatre menus που προτείνει το εστιατόριο στον 5ο όροφο του καταστήματος στην ειδική τιμή των €14,50.

Εκτός από τα συγκεκριμένα μενού, το ένα από τα οποία που περιλαμβάνει ένα πλατό ελληνικών τυριών και αλλαντικών, μια τάρτα με γραβιέρα Κρήτης και βουβαλίσια μπριζόλα Κερκίνης, cheesecake και ένα ποτήρι κρασί, και το άλλο σαλάτα με σπανάκι, μύρτιλο, σύκο και κατσικίσιο τυρί, λιγκουίνι με μοτσαρέλα και βασιλικό, προφιτερόλ κι ένα ποτήρι κρασί, το Public Café Restaurant έχει ένα ακόμη δέλεαρ για τους θεατρόφιλους της πόλης: έχει προγραμματίσει μια σειρά από βραδιές με φιλοξενούμενους αγαπημένους ηθοποιούς.

Πρώτοι καλεσμένοι ήταν οι πρωταγωνιστές του έργου Reigen - Δέκα δεκάλογοι για το Σεξ, Γιώργος Χρανιώτης και Θεοδώρα Τζήμου, και έπεται συνέχεια. Οι ενδιαφερόμενοι για τις επόμενες συναντήσεις μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στο Public Blog. Αν είναι τυχεροί, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκτός σκηνής τους πρωταγωνιστές γνωστών παραστάσεων, να δοκιμάσουν μαζί τους μαζί το pre-theatre menu και να εξασφαλίσουν μια θέση σε ανοιχτές πρόβες και avant-premieres.

Public Café Restaurant Καραγιώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα, τηλ. 2103239101. Ωράριο λειτουργίας: 9 π.μ. - 11 μ.μ.

φαγητόθέατροPublic Cafe