Food & Drink|30.11.2018 12:19

Eatme & People & TV Εθνος στο ΕΘΝΟΣ της Κυριακής (2/12) (vid)

Newsroom

Το ΕΘΝΟΣ για μία ακόμα Κυριακή έρχεται με πλούσια ύλη κι εξαιρετικές προσφορές για τους αναγνώστες του.

Αυτή την Κυριακή (2/12) το ΕτΚ σάς προσφέρει το Eatme Δεκεμβρίου, ένα περιοδικό γαστρονομικής πανδαισίας και μαζί το People, με αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφηση της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη.

Επίσης, και στις δύο εκδόσεις, το TV Έθνος.

Εatme: Όταν το φαγητό γίνεται εμπειρία

Eνα νέο περιοδικό που δεν εστιάζει μόνο στη μαγειρική, στα προϊόντα και στις συνταγές, που αντιμετωπίζει το φαγητό ως ένα συναρπαστικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ως πεδίο δημιουργίας και πειραματισμού. Ενα περιοδικό σύγχρονου γαστρονομικού πολιτισμού, για ανθρώπους που αγαπούν το φαγητό μέσα και έξω από το σπίτι.

Τα θέματα του Εatme Δεκεμβρίου:

Το γιορτινό τραπέζι του Σωτήρη Ευαγγέλου: Ένας κορυφαίος σεφ, έξι συνταγές με άρωμα Ελλάδας

Ο οδηγός του τέλειου οικοδεσπότη: Συμβουλές και μυστικά για το ιδανικό κάλεσμα

Κnow-how: Πώς θα κόψετε όμορφα κι εύκολα τη γαλοπούλα

Οι Μάγοι των γλυκών: Top ζαχαροπλαστεία και λαχταριστές παρασκευές από τον εξαιρετικό pastry chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη – καθεμιά με τη δική της ιστορία

Τα Χριστούγεννα ξεκινούν από τώρα! Ιδέες για πρωινό και brunch, shopping break, βόλτες με τα παιδιά, aperitivo, ιδιαίτερα δείπνα και λιχουδιές στο χέρι

Εικόνες της παράδοσης: Τα σπάργανα του Χριστού, η Μπάμπω, ο μπρούστουλας και ένα στάχυ κρυμμένο στη βασιλόπιτα

Κριτικές εστιατορίων: Τι δοκιμάσαμε αυτό τον μήνα

Κρασί: 10 ετικέτες κάτω από € 20 που δεν θα σας προδώσουν

Mπαρ: H καινούργια λίστα του Gin Joint είναι... Almanac

Ένα προϊόν, ένας τόπος: Αυγοτάραχο, το χαβιάρι της Ελλάδας

Ταξίδι: Πέντε ευρωπαϊκές πόλεις, πέντε ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες με χριστουγεννιάτικο πνεύμα / Ξενοδοχεία και ξενώνες για γιορτινές αποδράσεις

Τηλεόραση: Σε μια αποκλειστική συνέντευξη για το eatme, η Nigella Lawson μιλάει για τη νέα της σειρά, «Nigella: At My Table» – και όχι μόνο.

Στο PEOPLE της Κυριακής

Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: «Δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας ζωή στην εκπομπή».

Είναι Κου Κου, το απολαμβάνουν, φωτογραφίζονται μαζί και απαντούν χωρίς περιστροφές και υπεκφυγές: Η συνταγή της φετινής επιτυχίας, η κακή επαγγελματική στιγμή, το πρόβλημα υγείας του Κρατερού , η ζωή τους όταν σβήσουν τα φώτα. 

Νάντια Μπουλέ: «Αν μου έλειπε η τηλεόραση θα είχα γυρίσει».

Λίγο πριν ξεκινήσει τη διεθνή της περιοδεία με το μιούζικαλ Χώρισέ με μια Κυριακή, μιλάει στο People για τη ζωή μακριά από την τηλεόραση, τη στροφή στην καριέρα της και αναλύει γιατί ο κόσμος μπορεί να είχε μια στρεβλή εικόνα για εκείνη.

Τζίνα Γαβαλά: «Εγώ το επέτρεψα να μου συμβεί».

Ύστερα από την δημοσιοποίηση του περιστατικού που την έστειλε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, η δημοσιογράφος εξηγεί γιατί δεν θέλει να κατονομάσει τον προϊστάμενο που την έφτασε στα όριά της.

Στο Tv Έθνος της Κυριακής

Η Ευγενία Σαμαρά μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ, εξηγεί γιατί δεν την αφορούν τα ποσοστά τηλεθέασης και δηλώνει έτοιμη να γίνει μητέρα. Επίσης, αναφέρεται στην παλαιότερη συνεργασία της με τον Αντώνη Κανάκη.

Ακόμη η Ιωάννα Παππά αποκαλύπτει στοιχεία του ρόλου της στην αστυνομική σειρά «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου στο Open και o Μανούσος Μανουσάκης μιλά για την μεγαλεπήβολη παραγωγή «Το κόκκινο ποτάμι» που θα προβληθεί στο Open.

Ακόμη: Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαμάχη Μάρκου Σεφερλή – «Παλλάς» για την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης», τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για το νέο κύκλο του «X – Factor» στο Open και ρεπορτάζ για την αλλαγή πόστου της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ΑΝΤ1.

Προσεχώς στα σίριαλ:
- Τροχαίο σοκ στο Τατουάζ»: Η Τατιάνα γεννά πρόωρα και το μωρό της κινδυνεύει!
- Κίνδυνος για τη μικρή Ελίφ που πέφτει στα χέρια του Νετζντέτ.
- Τραγικό τέλος για την Εβελίνα στην «Επιστροφή».

Μαζί αναλυτικός οδηγός 36 σελίδων με όλο το πρόγραμμα των καναλιών, οι ταινίες και οι αθλητικές μεταδόσεις και χρηστικές στήλες την υγεία και τη μόδα και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας. Σε αυτό το τεύχος οι πιο πρωτότυπες ιδέες για την γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού και συνταγές για τη νηστεία των Χριστουγέννων.

PeopleTV ΈθνοςΕΘΝΟΣ της Κυριακής