Food & Drink|12.12.2019 12:12

Χριστούγεννα στο θέατρο

Ανδρέας Ευσταθίου

Άννα Ανδριανού

«Η μαγειρική με ξεκουράζει από το γράψιμο και την υποκριτική. Κάνω τακτικά τραπέζια με φίλους και κάθε Χριστούγεννα καλώ τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους και τους περιποιούμαι»

Στην παράσταση «Τάρτα Ροδάκινο» στην οποία πρωταγωνιστείτε φέτος υποδύεστε μια γυναίκα που μετά από 25 χρόνια γάμου αποφασίζει να δηλητηριάσει τον άντρα της με μια τάρτα ροδάκινο. Μιλήστε μας για το ρόλο σας.

Αυτή η γυναίκα είναι μία από τις πολλές γυναίκες που δεν μπορούν να διαχειριστούν τον έρωτά τους για έναν άντρα, δίνονται απόλυτα χάνοντας το δικό τους προορισμό, τα δικά τους όνειρα, τα δικά τους θέλω. Αυτή η γυναίκα εμπλέκεται σε μια σχέση με έναν άντρα νάρκισσο που τα θέλει και αυτός όλα δικά του και, προσπαθώντας να τον κρατήσει, κάνει συνεχώς υπερβάσεις και γίνεται η σύζυγός του, η αγαπημένη του, η ερωμένη του, η μάνα του, η φίλη του. Η πρωταγωνίστρια αναφέρει χαρακτηριστικά κάποια στιγμή: «Δεν σε άφησα ποτέ πραγματικά να δεις ποια είμαι, υποδυόμουν πάντα αυτή που πίστευα πως θα σου άρεσε». Είναι θύμα και θύτης ταυτόχρονα.

Το έργο του Μηνά Βιντιάδη είναι μια μελέτη πάνω στις σχέσεις. Δεν είναι βαρύ, δεν έχει το ζοφερό σύμπαν του Στρίντμπεργκ που ασχολείται με τέτοια θέματα, είναι γραμμένο και ανεβασμένο πιο πολύ σαν μια ταινία του Αλμοδόβαρ στην οποία συγκίνηση και χιούμορ πάνε παρέα μαζί με τον αυτοσαρκασμό και το όνειρο. Στο τέλος της παράστασης οι γυναίκες έρχονται όλες με δάκρυα στα μάτια και μου λένε πως αναγνώρισαν τον εαυτό τους. Και πολλοί άντρες επίσης αναγνωρίζουν τον εαυτό τους στο έργο.

Στην αφίσα εμφανίζεστε με πολλά χτενίσματα. Αυτό σημαίνει πως όλες αυτές οι γυναίκες συνυπάρχουν σε αυτόν το χαρακτήρα;

Ακριβώς αυτό συμβαίνει, αυτή γυναίκα παίζει όλους τους ρόλους για να μη χάσει τον άντρα της. Ο Μανώλης Ιωνάς, ο σκηνοθέτης, είναι εξαιρετικός. Σκηνοθετεί με έναν πολύ ευφάνταστο και έξυπνο τρόπο, ονειρικό μερικές φορές, ρεαλιστικό κάποιες άλλες. Και εγώ αυτές τις αλλαγές τις είδα στην αρχή με επιφύλαξη, όμως στη συνέχεια με βοήθησαν πάρα πολύ στην ερμηνεία μου. Το ρόλο του άντρα τον υποδύεται ο Κυριάκος Γεραμπίνης, ο οποίος μπορεί να μη μιλάει πολύ στην παράσταση, αλλά παίζει, αντιδρά και συμμετέχει. Δεν χρειάζεται να έχεις πολύ κείμενο για να είσαι παρών σε ένα έργο και να ερμηνεύεις έναν πολύ καλό ρόλο.

Προέρχεστε από μια καλλιτεχνική οικογένεια, ο πατέρας σας ήταν ο Νίκος Βασταρδής, πολύ μεγάλος ηθοποιός, σίγουρα θα έχετε περάσει πολλά Χριστούγεννα στο θέατρο.

Ναι, έχω περάσει πολλά Χριστούγεννα στο θέατρο. Μπορεί να μην παίζουμε την παραμονή, αλλά ανήμερα μπορεί να έχουμε και διπλή παράσταση.

Τι ρόλο παίζει η μαγειρική στη ζωή σας;

Όλοι στην οικογένειά μου μαγείρευαν, και κυρίως ο πατέρας μου.

Αυτό είναι έκπληξη, είναι μια άγνωστη πτυχή του χαρακτήρα του.

Ναι, μαγείρευε κλασικά, αλλά έφτιαχνε δικές του συνταγές με αυγά, με κρέας, με λαχανικά, πιάτα που στην εποχή τους ήταν gourmet. Ήταν τολμηρός μάγειρας, έκανε αυτή την κλασική αντρική μαγειρική που κάνουν κάποιοι άντρες για να κατακτήσουν μια γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν και γυναικοκατακτητής και πολύ γοητευτικός. Μαγείρευε με αυτό τον τρόπο και, επειδή έλεγε ότι ήμουν και η γυναίκα της ζωής του, μεταξύ των άλλων μαγείρευε εξαιρετικά και για μένα. Έφτιαχνε καταπληκτικά και με φαντασία διάφορες ομελέτες, ένα πολύ ωραίο ρολό με αυγά και λαχανικά και ένα πολύ ωραίο κρέας ζελέ με λαχανικά. Μέναμε κοντά και μου άφηνε τακτικά φαγητό στο ψυγείο. Η μητέρα μου ήταν βετζετέριαν, οπότε έκανε πιο ελαφριές συνταγές.

Εσείς μαγειρεύετε;

Βεβαίως, η μαγειρική με ξεκουράζει από το γράψιμο και την υποκριτική. Κάνω τακτικά τραπέζια με φίλους και κάθε Χριστούγεννα καλώ τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους και τους περιποιούμαι. Το τραπέζι αυτό έχει συναισθηματική αξία για μένα. Τελευταία δεν μαγειρεύω ούτε τρώω κόκκινο κρέας από σεβασμό προς τα ζώα. Είμαι φιλόζωη, έχω κάνει, και κάνω, πολλή δουλειά για τα δικαιώματα των ζώων. Είμαι μέλος της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας και έχω έρθει σε επαφή με πάνω από 1.000 ζώα που χρειάστηκε να τα βοηθήσω, να τα πάω στο γιατρό, να διοχετευθούν σε φιλοζωικές και σε φιλόζωους. Αυτό το κάνω κάθε μέρα παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητές μου.

Θα μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας μια συνταγή που φτιάχνετε για τους φίλους σας;

Φτιάχνω για τους φίλους μου τακτικά ένα κοτόπουλο με δαμάσκηνα. Ροδίζω σε λίγο λάδι ψιλοκομμένο φιλέτο κοτόπουλου, το σβήνω με γλυκό κρασί και το μαγειρεύω για λίγα λεπτά. Μετά σοτάρω μικρά κρεμμυδάκια, καμιά φορά βάζω και λίγο καρότο ψιλοκομμένο. Μόλις πάρουν χρώμα, ρίχνω και το κοτόπουλο με τη σάλτσα του, ρίχνω και ένα ξύλο κανέλας, τα αφήνω να πάρουν μια βράση και προς το τέλος προσθέτω τα δαμάσκηνα για να μη λιώσουν. Αν η σάλτσα είναι υγρή, τη δένω με λίγο κορνφλάουρ.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην «Τάρτα Ροδάκινο» μέσα στο χειμώνα.

Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι μεγάλη ευτυχία για μένα που τόσο πολύς κόσμος θέλει να τη δοκιμάσει κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

INFO

Τάρτα Ροδάκινο στο Θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30

Μαριάννα Τουμασάτου

«Μαγειρεύω εντατικά. Είμαστε οικογενειακώς του… μακαρονιού απέναντι πείτε του πως το θέλω. Την αγαπάω τη μαγειρική, μου αρέσει πάρα πολύ, έχει να κάνει με τη γεύση, με τη φροντίδα των ανθρώπων για τους οποίους μαγειρεύουμε»

Φέτος παίζετε στον ΑΝΤ1 στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» και παράλληλα έναν πολύ δραματικό ρόλο στο θέατρο, στην παράσταση «Νούρα».

Ναι, φέτος το πάμε από δράμα σε δράμα. Το να παίζω δύο ρόλους δραματικούς είναι εξαντλητικό αλλά παράλληλα είναι και λυτρωτικό.

Η παράσταση αυτή θίγει ένα πολύ ευαίσθητο θέμα στην Ελλάδα, το προσφυγικό, που δημιουργεί διάφορες εντάσεις. Τι είναι αυτό που σας προσέλκυσε στο έργο και είπατε το ναι;

Είναι ένα συγκλονιστικά ωραίο έργο της Βάσιας Αργέντη, γραμμένο με πάρα πολύ μεγάλη ευαισθησία και σκηνοθετημένο από την ίδια. Δεν πραγματεύεται μόνο το προσφυγικό αλλά και τον προβληματισμό του Δυτικού ανθρώπου, σε ατομικό και ευρύτερο επίπεδο. Είναι δύο παράλληλοι μονόλογοι που τρέχουν στην παράσταση με τον Γιάννη Χαντέλη και με την παρουσία τριών εξαιρετικών κοριτσιών, της Ανδριάνας Μπάμπαλη, της Θεώνης Φύτρου και της Δανάης Αλυσανδράτου.

Το έργο μιλάει για την προσφυγιά, που την ξέρουν πολύ καλά οι Έλληνες. Σε κάποιο σημείο γίνεται μια αναφορά στους Έλληνες πρόσφυγες και έτσι το δράμα της ηρωίδας γίνεται κατά κάποιο τρόπο δικό μας. Οι περισσότεροι ξεχνάμε πως δεν έχει σημασία αν πνίγεσαι στο Αιγαίο ή σε άλλη θάλασσα, δεν έχει σημασία αν αυτός που χάνει τη ζωή του είναι μελαχρινός ή ξανθός, δεν έχει σημασία αν αυτός που χάνεται μέσα στα νερά πιστεύει στο Ευαγγέλιο ή στο Κοράνι. Η πρωταγωνίστριά μας αφηγείται όλα όσα έχει ζήσει μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα και είναι διαφορετικό να σου τα διηγείται κάποιος σε πρώτο πρόσωπο και τελείως διαφορετικό να τα παρακολουθείς τις ειδήσεις, να ακούς κάποια νούμερα, ότι, για παράδειγμα, άλλοι 20 πρόσφυγες πνίγηκαν.

Η σκηνή η οποία μας άγγιξε είναι αυτή που γυρνάτε στο σπίτι και έχετε τρία φρούτα που σας έδωσαν στη λαϊκή και αυτά είναι όλος ο κόσμος σας. Και εμείς αγοράζουμε και πετάμε κιλά κάθε βδομάδα.

Αυτά τα έχει για να ζήσει το παιδί της και του τα δίνει λίγα. Δεν έχει ψυγείο, δεν έχει μαγειρέψει, ζει με το κερί. Το παιδί της δεν έχει μέλλον, γιατί το σταμάτησε από το σχολείο για να μην το σκοτώσουν. Δεν είναι όμως μόνο τα φρούτα, εκεί έξω πολλοί δίνουν 5, 10 χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν μία τσάντα ή ρούχα ή παπούτσια. Με αυτά τα ποσά θα μπορούσε να ζήσει ολόκληρο χωριό. Απορώ πώς μπορούν και κοιμούνται όλοι αυτοί που τα ξοδεύουν, αν έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους. Θα μπορούσαν να ξοδέψουν ένα μικρότερο ποσό και με τα υπόλοιπα να σώσουν τους ανθρώπους, τόσο απλά. Εγώ λέω πάρε κάτι πιο οικονομικό και τα υπόλοιπα κάν’ τα ζωή για τους ανθρώπους και θα δεις μετά πόσο εύκολα θα σε πάρει ο ύπνος το βράδυ. Αυτή η παράσταση είναι σπαρακτική, δυνατή, αντιπολεμική και καλό είναι τα Χριστούγεννα να μην έχουμε στο μυαλό μας μόνο τα λαμπιόνια. Όταν εμείς έχουμε τα πάντα, δίπλα μας υπάρχουν και παιδιά που δεν έχουν να φάνε και οφείλουμε ένα σεβασμό στην ανέχεια του άλλου.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα περάσετε στο θέατρο;

Φέτος παίζουμε μόνο Δευτερότριτα, επομένως τα Χριστούγεννα δεν θα είμαι στο θέατρο όπως και πέρυσι που απείχα γιατί μου το είχε ζητήσει η κόρη μου.

Ποια είναι η σχέση σας με τη μαγειρική;

Μαγειρεύω εντατικά. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι ο καγιανάς και, όποτε βρίσκω ευκαιρία, πηγαίνω στη μαμά μου και μου το φτιάχνει, γιατί ο άντρας μου δεν τρώει αυγά.

Σπεσιαλιτέ μου είναι το μοσχαράκι κοκκινιστό και το μοσχαράκι με θυμάρι και μέλι, τα οποία συνοδεύουμε με ζυμαρικά. Είμαστε οικογενειακώς του… μακαρονιού απέναντι πείτε του πως το θέλω (γέλια). Τα Χριστούγεννα πάντα μαγειρεύω και κάτι έξτρα. Ανοίγω ένα βιβλίο μαγειρικής, ένα περιοδικό, παρακολουθώ κάποια εκπομπή μαγειρικής, όποτε παίρνω ιδέες και δημιουργώ. Την αγαπάω τη μαγειρική, μου αρέσει πάρα πολύ, έχει να κάνει με τη γεύση, με τη φροντίδα των ανθρώπων για τους οποίους μαγειρεύουμε.

Γευστικές μνήμες από τα Χριστούγεννα;

Έχω πολλές, από τη γιαγιά μου που έφτιαχνε ένα φαγητό για τον καθένα. Για τη θεία που δεν έτρωγε χοιρινό έφτιαχνε κοτόπουλο. Για μένα που δεν έτρωγα αρνιά και κατσίκια έφτιαχνε μοσχάρι. Έφτιαχνε και την πιο ωραία ταραμοσαλάτα του κόσμου.

Θα μας δώσετε τη συνταγή με το μοσχαράκι με το μέλι και το θυμάρι για να τη μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας;

Βεβαίως. Ξεκινάω μαγειρεύοντας το κρέας σε ελάχιστο νερό. Δεν τσιγαρίζω ποτέ το κρέας, το αφήνω να βγάλει το ζωμό του σε λίγο νερό και μετά βάζω κρεμμυδάκι, στύβω ένα λεμόνι, κάνα δυο πορτοκάλια, ένα ολόκληρο κλωνάρι δεντρολίβανο το οποίο αφαιρώ μετά, ρίχνω αλάτι, πιπέρι και το δικό μου ζωμό. Πολτοποιώ διάφορα λαχανικά, τα βάζω σε σακουλάκια στην κατάψυξη και μετά τα προσθέτω στο φαγητό σαν ενισχυτικό γεύσης. Ρίχνω και λίγο πελτέ διαλυμένο σε νερό και στο τέλος βάζω το μέλι και θυμάρι για να μου πικρίσει και το αφήνω να δέσει.

Σας ευχαριστούμε πολύ. Καλή επιτυχία στην παράστασή σας.

Και εγώ σας ευχαριστώ, παιδιά. Καλές γιορτές!

INFO
Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ στο Θέατρο ΔΙΑΝΑ
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Σοφία Βογιατζάκη

«Μαγειρεύω με τη διάθεση της στιγμής, δεν κάνω συμβατικά φαγητά, αυτοσχεδιάζω. Μη μου ζητήσεις όμως να σου ξαναφτιάξω το ίδιο. Θα σου μαγειρέψω κάτι νόστιμο αλλά ποτέ το ίδιο ακριβώς»

Μίλησέ μας για το ρόλο σου» στη «Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά.

Ξεκινήσαμε από καλοκαιρινή περιοδεία και, επειδή η παράσταση αγαπήθηκε από τον κόσμο, είπαμε να τη συνεχίσουμε και το χειμώνα. Έχει γίνει μια σύνθεση από διάφορα σκετσάκια του Αρκά μαζί με τους ατάκες τους από τον Δημήτρη Αγορά: «Χαμηλές Πτήσεις», «Ζωή Μετά», «Ο Ισοβίτης», «Το Σπουργίτι», «Μαλλί με Μαλλί», όλα πολυδιαβασμένα και αγαπημένα. Εγώ κάνω τη Μαρίκα στο «Μαλλί με Μαλλί», μια σύζυγο φυλακισμένου στο επισκεπτήριο στον «Ισοβίτη» και την κουκουβάγια που κάνει μάθημα στο παιδί σπουργίτι στο «Σπουργίτι».

Μας αρέσει που περιγράφεις τρεις ρόλους τελείως διαφορετικούς με μια φοβερή απλότητα, λες και πρόκειται για τη γυναίκα της διπλανής πόρτας (γέλια).

Ουσιαστικά παίρνουμε την ευφυΐα και το χιούμορ του Αρκά και δεν πάμε αναπαραστήσουμε τα σκίτσα. Στόχος μας είναι να βρούμε τους χαρακτήρες μέσα από αυτές τις ιστορίες. Θεωρούμε ότι όσο πιο απλά το προσεγγίζεις όλο αυτό, χωρίς φανφάρες και εντυπωσιασμούς, τόσο πιο κερδισμένος είσαι. Είναι μια παράσταση εξαιρετική, όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά. Περνάμε τόσο ωραία, που δεν θέλουμε να τελειώσει η παράσταση. Η αλήθεια είναι πως, όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες από το Μάιο, αναρωτιόμασταν πώς θα τα συνδέαμε όλα αυτά. Ο σκηνοθέτης μάς έλεγε: «Παιδιά, εμπιστευτείτε με, θα πάει πάρα πολύ καλά, το βλέπω μπροστά μου, το διαισθάνομαι». Το μαγικό στη συγκεκριμένη παράσταση είναι ο τρόπος που ψάχνεις να βρεις το χαρακτήρα πίσω από το σκίτσο και να τον υποδυθείς. Αυτή είναι η μαγεία του θεάτρου και εδώ έχουμε μια διαφορετική περίπτωση, δεν έχουμε ένα συμβατικό έργο με αρχή, μέση και τέλος, στο οποίο ο ήρωας εξελίσσεται, μεταλλάσσεται για να φτάσει στο τέλος διαφοροποιημένος, γιατί εκεί έχει τα πατήματά του ως ηθοποιός, έχει μια συνέχεια. Εδώ είχαμε κάποια σκίτσα και πάνω σε αυτά έπρεπε να βασιστούμε και να χτίσουμε τους χαρακτήρες.

Θέλω να μου πεις περισσότερα για τα κοστούμια.

Όλο το έργο είναι λιτό, υπάρχουν όμως κάποια ιδιαίτερα στοιχεία, όπως στην κουκουβάγια που είναι μια γυναίκα που φοράει ένα ζευγάρι γυαλιά με φτερά και μπορεί να μην παραπέμπει σε πουλί όμως είναι κουκουβάγια. Ο καθένας έχει κάποια ξεχωριστά στοιχεία, όπως ο Νινιός που κάνει τον άγγελο στον παράδεισο και φοράει ένα ωραίο κοστούμι το οποίο έχει κάποια φτερά σε σχήμα καρδιάς.

Ποιες ήταν οι αντιδράσεις σας στην πρώτη ανάγνωση;

Κατουρηθήκαμε στα γέλια και ακόμα γελάμε πάρα πολύ. Γελάει και ο κόσμος, διασκεδάζει. Αυτό που μου αρέσει με το χιούμορ του Αρκά είναι ότι δεν πρόκειται για απλά αστεία. Έχει χιούμορ σε πολλά επίπεδα, εκεί που γελάς συγκινείσαι, εκεί που συγκινείσαι γελάς, μετά προβληματίζεσαι. Είναι μεγάλη ιστορία, μεγάλη υπόθεση, μεγάλο μυαλό. Είμαι πολύ τυχερή και πολύ ευλογημένη για ακόμα μια φορά που παίζω τέτοιο ρόλο.

Χριστούγεννα στο θέατρο φέτος;

Ναι, Χριστούγεννα στο θέατρο και με γυρίσματα στην Κύπρο και στη Ρόδο για το σίριαλ «Αστέρια στην άμμο» που παίζεται στον Αlpha Ελλάδας και Κύπρου. Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν είμαι στο δρόμο. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορώ να κάθομαι, θέλω να δουλεύω συνέχεια, μου αρέσει που είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι.

Ποια είναι η σχέση σου με τη μαγειρική;

Είμαι πάρα πολύ καλή, παιδιά, μαγειρεύω πάρα πολύ καλά. Μαγειρεύω με τη διάθεση της στιγμής, δεν κάνω συμβατικά φαγητά, αυτοσχεδιάζω. Σήμερα, ας πούμε, έκανα πατάτες ογκρατέν στο φούρνο, ένα πολύ ωραίο φαγητό, και μια μοσχαρίσια μπριζόλα καπνιστή σε φέτες, με τυριά και κρέμα γάλακτος! Όλα αυτά τα διαιτητικά για να διατηρούμαι στα κιλά μου (γέλια). Και επειδή μαγειρεύω με τη διάθεση της στιγμής, μη μου ζητήσεις να σου ξαναφτιάξω το ίδιο. Θα σου μαγειρέψω κάτι νόστιμο αλλά ποτέ το ίδιο ακριβώς.

Μαγειρεύεις για φίλους;

Ναι, μαγειρεύω, όπως και η αδερφή μου και η κολλητή μου που έχει εστιατόριο –«Οι νοστιμιές της Μαίρης»–, μαγειρεύει και αυτή πάρα πολύ ωραία, εκεί να δεις νοστιμιές, ανταλλάσσουμε συνεχώς συνταγές και τέτοια, είναι εξαιρετική.

Μνήμες από Χριστούγεννα, από τραπεζώματα με την οικογένεια έχεις;

Εννοείται, μόνιμα, μόνο τέτοια έχω (γέλια). Πολλά τραπεζώματα, πολύ φαγητό, τραγούδι, κέφι, χορός, οικογένεια, πολύ και μεγάλο σόι.

Θα μοιραστείς μια αγαπημένη σου συνταγή με τους αναγνώστες μας;

Κάνω πολύ ωραία μοσχαρίσια μπιφτέκια. Βάζω κανονικά αυγό, λάδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, λίγο δυόσμο, αλλά αντί για φρυγανιά βάζω νιφάδες βρόμης. Γίνονται αριστούργημα, δεν μπορείς να φανταστείς, η βρόμη είναι το μυστικό για να γίνουν πάρα πολύ αφράτα και πολύ νόστιμα. Σε 1 κιλό κιμά βάζω 2-3 χούφτες νιφάδες μέχρι να απορροφήσει τα υγρά του και να δέσει ωραία. Κάνω και μια πολύ ωραία σαλάτα με ντοματίνια, φρέσκο βασιλικό, κατεψυγμένη ψίχα καβουριού, αβοκάντο, ελαιόλαδο και λίγο μπαλσάμικο.

Σε ευχαριστούμε πολύ! Καλή επιτυχία σε θέατρο και γυρίσματα.

Και εγώ σας ευχαριστώ. Καλές γιορτές, φιλιά! (Και πολλά γέλια)

INFO

Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων στο Θέατρο ΡΙΑΛΤΟ 
Κάθε Παρασκευή στις 21:15, Σάββατο στις 18:15 & στις 21:15 και κάθε Κυριακή στις 20:00

Πηγή: eatme Δεκεμβρίου. To eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής

ΧριστούγενναΤΗΛΕΟΡΑΣΗσυνέντευξηθέατρο