Food & Drink|31.12.2019 12:07

Τα γιορτινά brunch του Public Cafe συνεχίζονται

Newsroom

Το all-day brunch για δύο που προτείνει Public Café Restaurant ξεκίνησε δυνατά και θα συνεχιστεί για όλη τη διάρκεια των γιορτών. Kοστίζει € 24,90 και περιλαμβάνει τέσσερα τηγανητά αυγά, μπέικον, ένταμ, καπνιστή γαλοπούλα, παστράμι, ψωμάκια, κέικ, κρουασάν, αφράτα muffins και ζεστά pancakes με μέλι, πραλίνα ή μαρμελάδα, γιαούρτι με granola και, μαζί τους, δύο καφέδες ή χυμούς της επιλογής σας.

Πλούσιο και χορταστικό, διαθέσιμο όλη την ημέρα και σε πολύ καλή τιμή, είναι μια καλή αφορμή για να να ανέβετε στον τελευταίο όροφο του πολυκαταστήματος της Πλατείας Συντάγματος για την απαραίτητη γευστική επαναφόρτιση κάπου ανάμεσα στα ψώνια για τα τελευταία δώρα ή στις βόλτες σας στο στολισμένο κέντρο. Θα δείτε και τον τεράστιο θρόνο του Άγιου Βασίλη, που επέστρεψε και φέτος στο εστιατόριο κεντημένος με φωτάκια και που, αναμενόμενα, πυροδοτεί ατελείωτα φωτογραφικά κλικ. 

Public Café Restaurant Καραγιώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος (5ος όροφος), τηλ. 2103239101. Ωράριο λειτουργίας: 9:00-23:00. Το κατάστημα θα είναι κλειστό στις 1-2 Ιανουαρίου.

γιορτέςbrunchΧριστούγεννα