Food & Drink
|
31.01.2020 12:34
Στρώνουμε κυριακάτικο τραπέζι: Ένα ξεχωριστό μενού στο ρυθμό της εποχής
Βαγγέλης ΔρίσκαςΤο κυριακάτικο τραπέζι είναι η αφορμή να μοιραστούμε στιγμές από τη ζωή μας, να δημιουργήσουμε ωραίες αναμνήσεις και φυσικά να απολαύσουμε πεντανόστιμο, σπιτικό φαγητό μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μας. Ιδού μερικές ωραίες ιδέες για να ετοιμάσετε ένα ολοκληρωμένο μενού με υλικά της εποχής.
Πλατό ορεκτικών
Αφράτο τυρόψωμο
Μοσχαράκι ραγού με χοντρό μακαρόνι
Ραβανί με παγωτό και καραμέλα σαφράν
φωτογραφίες: Μάνος Καραμανώλης / Food Styling: Olivia Artemis Webb
Πηγή: eatme Ιανουαρίου. To eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
Διαβάστε ακόμη
- ΕΟΔΥ για Μαγνησία: Ανιχνεύθηκε σαλμονέλα στο δίκτυο ύδρευσης και σε ασθενείς - Τι προκύπτει για τον θάνατο της γυναίκας
- Τουρισμός: «Κανόνι» βάρεσε η FTI Touristik - Στον «αέρα» χιλιάδες τουρίστες που είχαν κλείσει πακέτα
- Βίντεο ντοκουμέντο από το Χαλάνδρι: Αστυνομικοί εγκαταλείπουν το περιπολικό μετά από επίθεση με πέτρες
- Πώς συννεφιά και σκόνη έβαλαν φρένο στην άνοδο της θερμοκρασίας - Ποια η πιο δύσκολη μέρα