Food & Drink
|
31.01.2020 12:34
Στρώνουμε κυριακάτικο τραπέζι: Ένα ξεχωριστό μενού στο ρυθμό της εποχής
Βαγγέλης ΔρίσκαςΤο κυριακάτικο τραπέζι είναι η αφορμή να μοιραστούμε στιγμές από τη ζωή μας, να δημιουργήσουμε ωραίες αναμνήσεις και φυσικά να απολαύσουμε πεντανόστιμο, σπιτικό φαγητό μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μας. Ιδού μερικές ωραίες ιδέες για να ετοιμάσετε ένα ολοκληρωμένο μενού με υλικά της εποχής.
Πλατό ορεκτικών
Αφράτο τυρόψωμο
Μοσχαράκι ραγού με χοντρό μακαρόνι
Ραβανί με παγωτό και καραμέλα σαφράν
φωτογραφίες: Μάνος Καραμανώλης / Food Styling: Olivia Artemis Webb
Πηγή: eatme Ιανουαρίου. To eatme κυκλοφορεί την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα με το Έθνος της Κυριακής
Διαβάστε ακόμη
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!