Food & Drink|09.02.2020 13:37

Ο Χρήστος Μπάρκας φτιάχνει τυλιχτά στο Roll & Roll

Newsroom

Πιάσε ένα «Mick Jagger» κι ένα «Curt Cobain»: στα Roll & Roll, που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στα νότια προάστια, στο Ασκληπιείο Βούλας, παίζοντας με μεγάλη ποικιλία υλικών και παρουσιάζοντας τις δικές τους «διασκευές» στο σουβλάκι, και στη συνέχεια απέκτησαν μια δεύτερη έδρα στην Κολοκοτρώνη, στο κέντρο, οι μερίδες αντλούν τα ονόματα από το Wall of fame της ροκ. Όσο για τα τυλιχτά, σ’ αυτό το μοντέρνας αντίληψης ψητοπωλείο, τα έχουν συνδέσει με θρυλικά τραγούδια. Το Thunderstruck των ΑC/DC, λόγου χάρη, έχει εμπνεύσει ένα με ψιλοκομμένη πανσέτα, χαλούμι και σος μαύρης τρούφας, ένα άλλο με μπιφτέκι από Black Angus και σος γιαουρτιού έχει πάρει το όνομα του Kashmir των Led Zeppelin και πάει λέγοντας.

Στις ήδη αρκετές επιλογές του καταλόγου πρόσφατα προστέθηκαν και τρεις καινούργιες εκδοχές του παίχτη του περσινού MasterChef Χρήστου Μπάρκα, ο οποίος δημιούργησε για τα Roll & Roll ένα τυλιχτό με rib-eye & σος ροκφόρ (steak roll), ένα με κροκέτα βακαλάου και σος ταρτάρ (fish roll) κι ένα με ομελέτα και γαλοτύρι (egg roll). Μάλιστα την Πέμπτη 13/2 από τις 19:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 15/2 από τις 15:00 έως 17:00 θα τον βρείτε να τα τυλίγει ο ίδιος στο κατάστημα της οδού Κολοκοτρώνη.

Roll & Roll Πλατεία Γεωργακοπούλου, Βούλα, τηλ. 210899 5561 / Κολοκοτρώνη 14, Σύνταγμα, τηλ. 2103251010

MasterChefσουβλάκια