Ελλάδα|13.12.2018 12:42

Δολοφονία στη Ρόδο: Θρίλερ με το σίδερο: Οσα λένε οι ίδιοι-Τι δείχνει το DNA

Newsroom

Ο 19χρονος, στην αρχική του κατάθεση είχε πει ότι ο φίλος του χτύπησε την θανούσα με το ηλεκτρικό σίδερο, ενώ στη συνέχεια ήρθε η κατάθεση του 21χρονου, ο οποίος αρνείτο οποιαδήποτε συμμετοχή στις πράξεις που τους καταλογίζουν και μάλιστα, αφού τόνισε ότι ο 19χρονος ήταν αυτός που σκότωσε την άτυχη φοιτήτρια, ζήτησε να εξεταστεί το σίδερο για αποτυπώματα.

Μ’ αυτόν τον τρόπο πιθανολογείται ότι θέλει να ισχυροποιήσει την υπερασπιστική του γραμμή, επιρρίπτοντας τις ευθύνες για ό,τι έγινε στον συγκατηγορούμενό του.

Ο 21χρονος φέρεται να λέει στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση: «Όταν έπιασε το σίδερο, έφυγα, πήγα στο άλλο δωμάτιο και τραβούσα τα μαλλιά μου. Δεν τον είδα να την χτυπάει με το σίδερο».

Ο 19χρονος φέρεται να λέει: «Πήρε το ηλεκτρικό σίδερο, εγώ τον έσπρωξα, με πέτυχε ξυστά και μετά κοπάνησε δύο φορές την Ελένη στο κεφάλι».

Οι λιµενικές Αρχές που διεξάγουν τις έρευνες φέρονται να εντόπισαν δακτυλικά αποτυπώµατα του 19χρονου πάνω στο σίδερο, µε το οποίο χτύπησαν στο κεφάλι την άτυχη κοπέλα.

Και οι δύο δήλωσαν στην ανακρίτρια ότι παρασύρθηκαν, ενώ ο 19χρονος υποστήριξε ότι ο 21χρονος είναι αυτός που τραυµάτισε την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη και ο 21χρονος το ακριβώς αντίθετο. Οι δυο τους δεν συµφώνησαν ούτε στις ώρες που βρίσκονταν µαζί τη µοιραία ηµέρα...

Ελένη Τοπαλούδηδολοφονία στη Ρόδο