Ο καιρός του Πάσχα: Ηλιοφάνεια και ζέστη - Πού θα φτάσει τους 28 βαθμούς η θερμοκρασία
NewsroomΚαλές καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα φτάσει τους 25-28 βαθμούς στα ηπειρωτικά και τους 22-24 στις νησιωτικές περιοχές.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σήμερα, Μεγάλο Σάββατο 18/4, αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή του Πάσχα αραιές νεφώσεις θα υπάρχουν σε μεγάλο μέρος της χώρας, οι οποίες στα βόρεια κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι μέγιστες θερμοκρασίες την Κυριακή του Πάσχα αναμένεται να φθάσουν τους 27 έως 28 βαθμούς στη Λάρισα, τους 25 έως 26 στην Αθήνα, τους 23 έως 24 στα Ιωάννινα, τους 22 έως 23 στην Πάτρα και στο Ηράκλειο, τους 21 έως 22 στη Θεσσαλονίκη και τους 20 έως 21 στη Φλώρινα και στην Αλεξανδρούπολη.
- Έρχονται εξελίξεις στη δίκη των Τεμπών μετά την πρώτη αποζημίωση σε συγγενείς - «Το ελληνικό δημόσιο γνώριζε»
- Φρίκη στον Εύοσμο: Νεκρή 59χρονη, ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια - Εντοπίστηκε ημίγυμνη
- Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή, απολύθηκε και συνέχισε να τον παρενοχλεί μέχρι που μπήκε φυλακή - «Είναι ηλίθια»
- Unabomber: Ο serial killer με IQ 167 που οδήγησε μόνος τις Αρχές μέχρι την πόρτα του