Ελλάδα|19.04.2020 23:47
Ανάσταση στις Καστανιές – Γυναίκες δίνουν τσουρέκια και αυγά στα ΜΑΤ
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΚάτοικοι στις Καστανιές Έβρου φαίνεται ότι δεν ξέχασαν την Ανάσταση τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην ελληνοτουρκική μεθόριο για τη φύλαξη των συνόρων.
Αργά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου οι γυναίκες των Καστανέων προσέφεραν τσουρέκια και κόκκινα αβγά στους αστυνομικούς της διμοιρίας υποστήριξης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, οι οποίοι αυτές της ημέρες είναι μακριά από τις οικογένειές τους για να φυλάξουν τα σύνορα στον Έβρο.
Το βίντεο που βλέπετε ανέβηκε στο Facebook από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γυναίκες του Έβρου έδειξαν την υποστήριξή τους σε όλους φυλάνε τα σύνορα, καθώς το ίδιο έχουν κάνει κατ' επανάληψη στο παρελθόν.
Διαβάστε ακόμη
- «Άπιαστο όνειρο» για τον Τραμπ η συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ: «Όχι» από Ελλάδα και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ
- «Το "παιδί" έχει όνομα, Κλεομένης»: Έρχονται στοιχεία που θα «ρίξουν φως» στη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ
- Απεργία των ταξί από την Τρίτη έως και την Παρασκευή στην Αττική
- Έξι χρόνια από τον εφιαλτικό Μάρτη - «γδάρτη» που χάθηκε μία Καλαμάτα και κυκλοφορούσαμε με άδεια μέσω sms