Ελλάδα|13.12.2018 14:44
Κέρκυρα: Βρέθηκε νεκρός ο 26χρονος που είχαν χαθεί τα ίχνη του
NewsroomΤην τραγικότητερη κατάληξη είχε η αναζήτηση του 26χρονου Γιάννη Αυγερινού. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 8 Δεκεμβρίου, όμως πριν λίγες ώρες βρέθηκε απαγχονισμένος σε δύσβατη περιοχή στη Βόρεια Κέρκυρα.
Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής έρευνας δείχνουν αυτοχειρία, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Τη σορό του βρήκε ένας αγρότης νωρίς το πρωί στο κτήμα του.
Να σημειωθεί πως, από την ώρα που είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του νεαρού, ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση από αστυνομικές, πυροσβεστικές και εθελοντικές δυνάμεις, ενώ κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ, την περασμένη Δευτέρα, είχαν δημοσιοποιηθεί τα στοιχεία του 26χρονου, μέσω της Γραμμής Ζωής Silver Alert.
Διαβάστε ακόμη
- Τι λένε διεθνολόγοι για το τουρκολιβυκό μνημόνιο - «Παράνομο αλλά η Ελλάδα πιάστηκε στον ύπνο»
- Συνελήφθη για το σκάνδαλο με τα στημένα στο μπάσκετ ο συνεργάτης του Λιόλιου, Γιώργος Μαυραγάνης
- Το φαινόμενο του «σάπιου μήλου»: Πώς και γιατί επηρεαζόμαστε όταν παραβιάζονται οι κανόνες;
- Τι γεύση να έχει μια μούμια; Γιατί κάποιοι κάποτε τις έτρωγαν και είχαν λόγο