Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο: Γείτονας ήρθε αντιμέτωπος με τους δράστες
NewsroomΣτο στόχαστρο αγνώστων δραστών μπήκε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή του Κορδελιού, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Οι δράστες, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγάκι ξήλωσαν τα στόρια του καταστήματος στις 5 τα ξημερώματα. Ενας γείτονας που έμενε πάνω από το κοσμηματοπωλείο βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε την σκηνή, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για μεθυσμένο που έπεσε πάνω σε σταθμευμένα οχήματα.
Ετσι, αποφάσισε να κατέβει κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους τρεις ληστές! Μάλιστα, αντί να φύγει για να μην βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους, αλλά ευτυχώς δεν του επιτέθηκαν. Ενας εξ αυτών, που όπως είπε ο γείτονας που κατέβηκε κάτω και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές μιλώντας στο Open TV, φορούσε μάσκα στο πρόσωπο και τον απώθησε για να μπει στο αμάξι που τον περίμεναν οι δύο συνεργοί του και τράπηκαν σε φυγή έχοντας πάρει, σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, κυρίως ρολόγια.
Οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Χτύπησαν με τη γνωστή μέθοδο του αυτοκινήτου
- Το Έπος του '40 από τη σκοπιά των Ιταλών - Οι Έλληνες έμαθαν στους απογόνους του Δάντη και σε έναν κλόουν τι θα πει Κόλαση
- Ειδικός της ΑΙ σταμάτησε να αποταμιεύει για σύνταξη: «Δεν θα ζούμε σε 10 χρόνια»
- Λίμνη Κάρλα: Στο «περίμενε» για τις αποζημιώσεις επί 18 χρόνια 300 οικογένειες - Ραντεβού στον Άρειο Πάγο το... 2028
- Εκλογές στο Ισραήλ: Προβάδισμα Νετανιάχου χωρίς αυτοδυναμία, άλυτος γρίφος η εξουσία - Τα σενάρια της επόμενης μέρας