Ελλάδα|23.04.2020 17:19
Κορονοϊός: 125 συνολικά οι νεκροί στη χώρα - Τέσσερις θάνατοι σε μία μέρα
NewsroomΈνας 63χρονος κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τον κορονοϊό σε 125.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 63χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι κατέληξε ένας 90χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας έπασχε από υποκείμενο νόσημα.
Ακόμη ένας ασθενής 88 ετών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ με υποκείμενα νοσήματα εξέπνευσε τα ξημερώματα της Πέμπτης και ένας ακόμη ηλικίας 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή.
Διαβάστε ακόμη
- Βιασμός στο Κορνέλ: Τα ντοκουμέντα που «καίνε» τις Αρχές - Είχε καταγγείλει εξαρχής έλλειψη συναίνεσης η φοιτήτρια
- Δίκη για τα Τέμπη: «Βρέθηκα σε μια ζώνη πολέμου» - Ραγίζουν καρδιές οι καταθέσεις των συγγενών
- Συναγερμός από την MI5 για κινεζική κατασκοπεία στα βρετανικά πανεπιστήμια: Στο στόχαστρο Κέιμπριτζ και AI
- Αδιανόητο ιατρικό σφάλμα στο Οχάιο: Της ακρωτηρίασαν το λάθος πόδι και αναγκάστηκαν να της κόψουν και το άλλο