Ελλάδα|23.04.2020 18:27

Νέο τραγούδι για τον Τσιόδρα: Ακούμε τον γιατρό και γι' αυτό δεν πάμε κόντρα

Newsroom

Η καραντίνα λόγω του κορονοϊού έχει δώσει έμπνευση σε αρκετούς ανθρώπους να πάρουν χαρτί και στυλό και να γράψουν στίχους. Στη συνέχεια, να τα «ντύσουν» με μουσική και να τα ανεβάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει ο πιο δημοφιλής (με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις), καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας. Ο άνθρωπος που κάθε απόγευμα, ακριβώς στις 18:00, μας ενημερώνει για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας. 

Ο Παναγιώτης Ζωσιμάς είναι ίσως ο πιο πρόσφατος άνθρωπος που έγραψε ένα ακόμη τραγούδι. Οπως λέει ο ίδιος στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook, «πάτησε» στο τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά» για να δημιουργήσει το δικό του άσμα, που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνει τους στίχους: «Ακούμε τον γιατρό τον Τσιόδρα και για αυτό δεν πάμε κόντρα - Μένουμε όλοι στο σπίτι, από Τετάρτη μέχρι Τρίτη», είναι μέρος των στίχων του

Ο τίτλος της δημιουργίας του είναι «Ο γιατρός (Τσιόδρας) θα μας προσέχει», όπως ο ίδιος έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

 

ΚορονοϊόςΣωτήρης Τσιόδραςτραγούδι