Ελλάδα|26.04.2020 22:00

Κλινική «Ταξιάρχαι»: Οργή από συγγενείς για τις εγκληματικές παραλείψεις

Newsroom

Δυστυχώς, μεγαλώνει ο μακάβριος κατάλογος με τα θύματα του κορονοϊού στη χώρα μας. Την Κυριακή κατέληξε άλλος ένας 60χρονος ασθενής από την κλινική «Ταξιάρχαι», ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων λόγω του νέου κορονοϊού στη χώρα μας στους 134.

Πρόκειται για 60χρονο άνδρα ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και ήταν ένας από τους ασθενείς της κλινικής «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι όπου είχε διαγνωσθεί θετικός στον ιό. Ο άτυχος 60χρονος είχε αρχικά μεταφερθεί από το Λαϊκό στην κλινική του Περιστερίου και από εκεί στο ΝΙΜΤΣ, όπου και κατέληξε. Εμφάνισε πνευμονία και σηπτικό σοκ λόγω Covid-19. Στο μεταξύ, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv την Κυριακή, ακόμη ένας γιατρός και ένας νοσηλευτής της κλινικής βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Την ίδια ώρα, το κλίμα είναι πολύ βαρύ από τους συγγενείς που έχασαν δικούς τους ανθρώπους, από τα λάθη και τις παραλείψεις των υπευθύνων. Σε μία από τις περιπτώσεις, όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του Ανοικτού Καναλιού, κόρη θανόντος είπε ότι «κανείς δεν μας ενημέρωσε από την κλινική ότι ο πατέρας μας ήταν άλλο ένα κρούσμα του κορονοϊού. Μόνοι μας το μάθαμε, όταν ανησυχήσαμε. Δεν αποκλείουμε να κινηθούμε νομικά – τώρα είναι νωρίς, το τραύμα της απώλειας είναι νωπό».

ΚορονοϊόςΤαξιάρχαι