Αυτόπτης μάρτυρας για την τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: «Ξεψύχησε στα χέρια μου»
NewsroomΣοκάρει με την περιγραφή του αυτόπτης μάρτυρας για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι στη Πυλαία, Θεσσαλονίκης, όπου πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του.
«Πήγα το θύμα στο σπίτι, τον ηρέμησα, ήρθε ο πατέρας εξαγριώθηκε, τον γρονθοκόπησε άσχημα. Τον σήκωσα πάνω από τον πατέρα του, καθίσαμε στην άκρη, ο πατέρας ξέφυγε από την προσοχή μου, πήρε το όπλο και μας πυροβόλησε τρεις φορές. Τα σκάγια με χτύπησαν ευτυχώς πολύ ελαφρά. Παίρνω τραυματισμένο το θύμα, τυλίγω το χέρι του που ήταν σακατεμένο και τον πάω προς το σπίτι μου. Ξαναβγήκε ο δράστης, πυροβόλησε άλλες τρεις φορές. Το θύμα ξεψύχησε στα χέρια μου», είπε χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας στον ΑΝΤ1.
Να σημειωθεί πως, ο 63χρονος, ύστερα από επεισόδιο, πυροβόλησε με το πυροβόλο όπλο τον ηλικίας 32 ετών γιο του και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
- Η μάχη της Δεξιάς στη Βόρεια Ελλάδα, τα πρώτα ονόματα για Σαμαρά και η μάχη της Κεντροαριστεράς
- Ισχυρισμός - φρίκη από τον 43χρονο πατέρα του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη: «Ήταν σατανιασμένο, μόλις πέθανε ηρέμησε το σπίτι μας» - Τι ερευνούν οι αρχές
- Ποιοι φόροι θα μειωθούν: Πακέτο μέτρων στη ΔΕΘ με το βλέμμα στη μεσαία τάξη
- «Ασπίδα του Αχιλλέα»: Πώς αλλάζει τους συσχετισμούς στην Αν. Μεσόγειο και προκαλεί πονοκέφαλο στην Άγκυρα