Έστειλαν… «6» και πήγαν παραλία για να χαρούν τον ήλιο και τη θάλασσα
NewsroomΑρκετός είναι ο κόσμος που βγήκε από την καραντίνα σήμερα να κάνει τη βόλτα του στην Αθήνα και συγκεκριμένα πολλά άτομα εκμεταλλεύτηκαν τον ήλιο και την καλοκαιρία και ξεχύθηκαν στις παραλίες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Open TV, «Open Ελλάδα» ο κόσμος το μεσημέρι της Δευτέρας στον Φλοίσβο ήταν περισσότερος από ποτε. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αρκετή είναι και η κίνηση στους δρόμους ενώ οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι συνεχείς.
Σημειώνεται πως στις αρχές Απριλίου ο Φλοίσβος είχε γεμίσει από δεκάδες πολίτες που θέλησαν να κάνουν τη βόλτα τους και δεν ήταν από την περιοχή του Φαλήρου. Τότε ο δήμαρχος της πόλης είχε πει πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα ζητήσει να υπάρχει έλεγχος στις εισόδους, ώστε να έχουν πρόσβαση μόνο οι δημότες της περιοχής.
- Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
- Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά