Ελλάδα|28.04.2020 11:27

Κως: Η πατρίδα του Ιπποκράτη τιμά τους γιατρούς με ένα μικρό βίντεο

Newsroom

Ο Δήμος Κω αποφάσισε, ως ελάχιστο φόρο τιμής, αφιερώνει μια μικρή ταινία 66 δευτερολέπτων σε όλους όσοι μάχονται στην πρώτη γραμμή.

Γιατροί, νοσηλευτές, φοιτητές, επαγγελματίες υγείας, ακόμα και συνταξιούχοι γιατροί, δίνουν σε όλο τον πλανήτη μια μάχη με αυταπάρνηση και γενναιότητα, ώστε να μην υπάρξει ούτε ένας ασθενής χωρίς την απαραίτητη φροντίδα.

Η αγάπη για την ιατρική επιστήμη

«Ως πολίτες του κόσμου, πολύ περισσότερο ως Κώοι, αισθανόμαστε την ανάγκη να ζητήσουμε την στήριξη των υγειονομικών και των υποδομών υγείας. Η αγάπη για την ιατρική επιστήμη είναι αγάπη προς τον άνθρωπο» δηλώνει ο δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς προσθέτοντας «ήρθε η ώρα, κάθε χώρα, αντιλαμβανόμενη τη διαχρονικότητα των ιατρικών διδαγμάτων να θέσει την προστασία της έρευνας και της ιατρικής στην πρώτη γραμμή».

Όπως δηλώνει ο δήμαρχος Κω, «το νησί μας, ως τουριστικός προορισμός θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του σε απόλυτα ασφαλείς συνθήκες, μόλις οι ειδικοί το επιτρέψουν. Μέχρι να συναντηθούμε ξανά, μείνετε ασφαλείς!»

Το βίντεο

Σ’ ότι αφορά το προαναφερόμενο βίντεο είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα YouTube ] με υπότιτλους στην ελληνική, αγγλική και γερμανική γλώσσα.

γιατροίΔήμος ΚωΚως