Εκκενώνεται το ΑΠΘ την Παρασκευή (14/12)
NewsroomΚλειστό θα παραμείνει για μια ακόμα φορά το ΑΠΘ για λόγους ασφαλείας λόγω των κινητοποιήσεων και πορειών στη Θεσσαλονίκη κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση δεν θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές λειτουργίες στα κτήρια της κεντρικής Πανεπιστημιούπολης μετά τις 17:00.
Όλες οι είσοδοι των κτιρίων που γειτνιάζουν με τις οδούς Αγίου Δημητρίου, Εθνικής Αμύνης και Εγνατία, όπως και οι καγκελόπορτες της περίφραξης προς τις οδούς αυτές θα κλειδωθούν μετά τις 17:00 για λόγους ασφαλείας.
Οι Κοσμήτορες των Σχολών των άλλων κτηρίων θα ανακοινώσουν σχετικά με την πρόσβαση στα υπόλοιπα κτίρια.
Από την ίδια ώρα θα παραμείνει κλειστό και το φοιτητικό αναγνωστήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης.
Όλα τα σταθμευμένα οχήματα, σε όλους τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί το αργότερο μέχρι τις 17.00.
- Η διπλή στόχευση Μητσοτάκη με τη συνταγματική αναθεώρηση, το «στρίμωγμα» ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 και τα αποθεωτικά λόγια Καραμανλή για Σαμαρά
- Με ποια στρατηγική θα φτάσει μέχρι τις επόμενες κάλπες η κυβέρνηση - Τι είπε ο Μητσοτάκης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Αυξήσεις στα... χαρτιά για τους μισθωτούς: «Λίγες δεκάδες ευρώ χωρίς ουσιαστικό αντίκρισμα»
- Συντήρηση τρένων: ONEX και κορεατική τεχνογνωσία χτίζουν νέο βιομηχανικό hub στην Ελευσίνα