Κινηματογραφική έφοδος των αστυνομικών σε σπίτι ληστών στην Αργυρούπολη
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΚινηματογραφική έφοδο σε διαμέρισμα στην Αργυρούπολη πραγματοποίησαν πάνοπλοι αστυνομικοί για τη σύλληψη τριών ληστών, για τους οποίους υπήρχαν πληροφορίες ότι είχαν στην κατοχή τους βαρύ οπλισμό.
Η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργυρούπολης. Το διαμέρισμα των κακοποιών κυριολεκτικά περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, μέχρι που άντρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο εσωτερικό του και αιφνιδίασαν τους τρεις άντρες αλβανικής καταγωγής. Οι ληστές είδαν ξαφνικά μπροστά τους τα όπλα των αστυνομικών και δεν σκέφτηκαν καν να αντιδράσουν.
Οι συλληφθέντες είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα στην Κατερίνη, όπου είχαν εισβάλει στο σπίτι μίας γιαγιάς, την οποία έδεσαν για να αρπάξουν τις ελάχιστες οικονομίες της. Στη συνέχεια, γύρισαν στην «έδρα» τους στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί ήξεραν ότι είχαν να κάνουν με σκληρούς ληστές, κάτι που αποδείχτηκε από τον εντοπισμό ενός πιστολιού, ενός περιστρόφου και ενός οπλοπολυβόλου Scorpion στο διαμέρισμα της Αργυρούπολης.
Το γεγονός ότι οι δράστες ήταν σεσημασμένοι είχε ως αποτέλεσμα δύο από τους τρεις συλληφθέντες να κριθούν προφυλακιστέοι. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι συλληφθέντες πιθανότατα ετοίμαζαν επιθέσεις στην Αττική, ενώ διερευνάται η συμμετοχή τους σε ανεξιχνίαστε υποθέσεις ληστειών.
- Αγρότες: «Δεν τρώμε τον σανό της κυβέρνησης, δεν το κουνάμε από τα μπλόκα» - «Πολιορκία» σε γραφεία βουλευτών της ΝΔ στη Λάρισα
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Νέες φωτογραφίες με Τραμπ, Γούντι Άλεν, Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Μπάνον
- Βόλος: Ο Μπέος έβαλε ζωντανό πόνι μέσα στη φάτνη - Η οργή φιλόζωων και η προκλητική απάντηση του δημάρχου Βόλου