Ελλάδα|29.04.2020 12:57
Novartis: Αιτήματα για εξέταση μαρτύρων κατέθεσε ο συνήγορος του Παπαγγελόπουλου
Σοφία ΣπίγγουΣήμερα (29/4) το πρωί κατέθεσαν οι δικηγόροι του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην ειδική κοινοβουλευτική προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, αιτήματα για εξέταση ουσιωδών μαρτύρων στην υπόθεση για τους χειρισμούς της έρευνας για την Novartis.
Οι Δημήτριος Τσοβόλας και Λύδια Τσοβόλα, συνήγοροι υπεράσπισης του κ. Παπαγγελόπουλου, κατέθεσαν το πρωί τα αιτήματα, «ενόψει της εσπευσμένης αυριανής συνεδρίασης της ανωτέρω επιτροπής, εν μέσω πανδημίας, και απαγόρευση συναθροίσεων», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους.
«Η εσπευσμένη αυτή συνεδρίαση της επιτροπής θεωρούμε ότι είναι αδικαιολόγητη και αντιφατική σε σχέση με τα μέτρα που η κυβέρνηση ζητεί να εφαρμοστούν από τους πολίτες της χώρας» καταλήγουν.
Διαβάστε ακόμη
- Όλα τα ψέματα και οι ανακρίβειες που είπε ο Τραμπ από το βήμα του ΟΗΕ
- Γιατί στέλνονται μαζικά sms με φύλλα πορείας σε εφέδρους μέσω gov.gr - Τι ισχύει με την επιστράτευση
- Επιχειρηματίας σχεδιάζει στην Ουρουγουάη την πόλη της... Τεχνητής Νοημοσύνης - Το 2027 θα εγκατασταθούν οι πρώτοι κάτοικοι
- Αν έσκαβες μία τρύπα στη Γη μέχρι πού θα μπορούσες να φτάσεις;