Ελλάδα
|
29.04.2020 19:05
Συμπλοκή οπαδών με μαχαίρια στα Πετράλωνα μέρα μεσημέρι
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΟπαδικό «ξεκαθάρισμα» λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα, με ένα νεαρό άτομο να οδηγείται στο αιμόφυρτο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ομάδα νεαρών που επέβαινε σε μηχανάκια που είχαν επιμελώς κρυμμένη την πινακίδα κυκλοφορίας, εγκλώβισε στην πλατεία Μερκούρη τον νεαρό οπαδό, τον ξυλοκόπησε και τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στα πόδια. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν από το σημείο.
Παρά τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους, ενώ την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής. Το θύμα είναι γνωστός οπαδός και η επίθεση είχε ως κίνητρο «ξεκαθάρισμα» λογαριασμών με χούλιγκαν άλλης ομάδας.
Διαβάστε ακόμη
- Το χρίσμα που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Πιερρακάκη, η ευεργεσία στους 15 συλληφθέντες του ΟΠΕΚΕΠΕ επί Αυγενάκη και ο Χιλετζάκης που δεν ανανέωσε την κομματική του ιδιότητα
- Σίδνεϊ: Όλα όσα γνωρίζουμε για το μακελειό - Οι δράστες, τα εκρηκτικά και το νεαρότερο θύμα ηλικίας 10 ετών
- Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο αγροτικό - Ξεκινά κρίσιμη εβδομάδα
- Σοκ στο Χόλιγουντ: Νεκροί ο σκηνοθέτης Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του - Τους σκότωσε με μαχαίρι ο γιος τους