Ελλάδα|30.04.2020 07:47
Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε δύο Ι.Χ. τα ξημερώματα στην Ευκαρπία
NewsroomΕμπρησμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/4) σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα στην περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη.
Η φωτιά στο πρώτο όχημα εκδηλώθηκε περίπου στις 4.30 στην οδό Πολυτεχνείου και λίγη ώρα αργότερα στο δεύτερο στην συμβολή των οδών Παλαιών Πατρών Γερμανού και 25ης Μαρτίου.
Τα δύο αυτοκίνητα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κάηκαν μερικώς. Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν στην περιοχή έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς