Ελλάδα|14.12.2018 20:12
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Κλειστή η Ερμού (pics)
NewsroomΣε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μαζική πορεία φεμινιστικών συλλογικοτήτων καθώς και αντιφασιστικών κι αντιρατσιστικών συλλογικοτήτων στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Με κεντρικό σύνθημα «Η πατριαρχία γυναικοκτονεί. Για κάθε Ελένη είμαστε σε πόλεμο», οι διαδηλωτές κι οι διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Καπνικαρέας και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι το Γκάζι.
Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Ερμού.
Διαβάστε ακόμη
- IRIS: Το 2027 μπαίνει και στις επιχειρήσεις - Το επόμενο μεγάλο βήμα
- Marfin: Τι περιμένουν να απαντήσει η 46χρονη που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Ακόμα και αύριο η ερυθρά αγγελία
- Θρήνος για πρώην μπασκετμπολίστα: Νεκρός από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια τουρνουά στη Νέα Υόρκη
- Περιορίστηκε η φωτιά σε κτίριο του θεάτρου Badminton στο Πάρκο Γουδή - Οι πυκνοί καπνοί πάνω από την Αθήνα και το «112»