Κρήτη-Βιασμός 13χρονης: Αν μιλήσεις, θα σκοτώσω τον πατέρα σου
NewsroomΝέα στοιχεία για τον βιασμό της 13χρονης από φίλο του πατέρα της φέρνει στο φως το OPEN TV. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη, ο 43χρονος φέρεται να απειλούσε την 13χρονη πως: «Αν πεις οτιδήποτε, θα σκοτώσω τον πατέρα σου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η 13χρονη φοβόταν να μιλήσει στην οικογένειά της, αλλά η μητέρα της διαπίστωσε ότι η συμπεριφορά της κόρης της έχει αλλάξει.
Αμέσως, της ζήτησε να της εξηγήσει τι έχει συμβεί και το κορίτσι «έσπασε» και αποκάλυψε αυτό που της έχει συμβεί. Η μητέρα, μόλις έμαθε ότι η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού, κατήγγειλε τον 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη στα Χανιά, ύστερα από ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ. Κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε βιάσει 13χρονη, από το Βέλγιο, που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη.
- Έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος στην Άραξο: Πώς έπεσε η σκάλα - Σοβαρά τραυματισμένη δημοσιογάφος
- «Αναμενόμενο αλλά χάνουν και οι ΗΠΑ - Nα αναλάβουμε μεγαλύτερη ευθύνη για την ασφάλειά μας» - Η απάντηση του γερμανού Υπ. Άμυνας στην απόσυρση Αμερικανών στρατιωτών
- Ρεκόρ παγωνιάς τον φετινό Μάιο: -3 ο υδράργυρος στο Σέλι - Χιόνια σε Παρνασσό, Ορεινή Κορινθία, Δράμα
- Νάντια Κοντογεώργη στο ethnos.gr: «Οι influencers είναι οι νέοι σταρ και αυτό λέει πολλά για την εποχή μας»