Ελλάδα|08.05.2020 18:35
Δύο νέοι θάνατοι και 13 ακόμη κρούσματα το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας
NewsroomΣτην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό προχώρησε ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση, 13 ακόμη άνθρωποι εντοπίστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων να φθάνει τα 2.691. Από τους 13 που νόσησαν το τελευταίο 24ωρο, έξι κρούσματα προέρχονται από συνωστισμό σε εξωτερικό χώρο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο κ. Τσιόδρας, δύο ακόμη θάνατοι καταγράφηκαν στη χώρα μας με αποτέλεσμα να έχουν συνολικά χάσει τη ζωή τους μέχρι σήμερα από τον ιό 150 άνθρωποι. Ακόμη, διασωληνωμένοι βρίσκονται 32 ακόμη άνθρωποι.
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις