Ηράκλειο: Ενας νεκρός και έξι τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα
NewsroomΈνας νεκρός και έξι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, πριν από τους Αγίους Δέκα του Δήμου Γόρτυνας. Η σύγκρουση των οχημάτων έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με δυο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο και δυο ασθενοφόρα από τα Κέντρα Υγείας της περιοχής που έσπευσαν στο σημείο.
Στο σημείο της σύγκρουσης έφτασε και πυροσβεστικό όχημα από τον τομέα Μοιρών καθώς υπήρξε εγκλωβισμός επιβατών για τον απεγκλωβισμό των οποίων στήθηκε επιχείρηση.
Νεκρός είναι ένας άνδρας ηλικίας 33 ετών, ενώ η σύζυγος και η κόρη του 33χρονου, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των δύο οχημάτων. Η τετραμελής οικογένεια στο ένα και τρία άτομα στο άλλο όχημα.
Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ η σορός του 33χρονου πήγε στο ΠΑΓΝΗ.
Βίντεο από τη σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά
- Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
- Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
- Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
- Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε