Ελλάδα|11.05.2020 08:11
Θεσσαλονίκη: Δύο συγκεντρώσεις για λήψεις μέτρων στα σχολεία
NewsroomΔύο συγκεντρώσεις για την επιστροφή των μαθητών της Γ' Λυκείου από σήμερα στα θρανία και των μαθητών των τάξεων Α’ και Β’ Λυκείου, καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Γυμνασίου στις 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, στη 1.00 το μεσημέρι, μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών θα συγκεντρωθούν στο ΥΜΑΘ ζητώντας μέτρα προστασίας της ατομικής υγιεινής και της δημόσιας υγείας.
Για τον ίδιο λόγο, σε συγκέντρωση έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης καλεί η ΕΛΜΕ στη 1.30 το μεσημέρι.
Διαβάστε ακόμη
- Ένα άρρωστο παιδί από το νοσοκομείο, στο κρατητήριο: Σοβαρές καταγγελίες για την εφαρμογή του νέου Συμφώνου της ΕΕ για τη Μετανάστευση
- Από τα «θα», όντως στην πράξη: Ο Μπέρναμ καταργεί το ΦΠΑ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος
- Eπίθεση σε τρανς γυναίκα στη Ρόδο: Της έσπασαν τα δόντια
- Υπουργείο Πολιτισμού: Αντιδράσεις για το νέο νομοσχέδιο και καταγγελίες για «ιδιωτικοποίηση» της πολιτιστικής κληρονομιάς