Ελλάδα|12.05.2020 12:31
Διαρρήκτες τα «έσπασαν» σε γνωστό κατάστημα στο Μετς
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΑγνωστος ή άγνωστοι δράστες, έσπασαν με βαρύ αντικείμενο τη γυάλινη κεντρική είσοδο του καταστήματος και εισέβαλαν με στόχο το ταμείο. Ωστόσο, στο κατάστημα δεν υπήρχαν χρήματα πάρα μόνο ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίον και άρπαξαν, παρότι χτύπαγε ασταμάτητα ο συναγερμός. Μετά από λίγο έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Αμεσης Δράσης, παρά τις έρευνες όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.
Γύρω στις 06:30 το πρωί έφτασε στο σημείο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται διάρρηξη στο κατάστημά του. Μάλιστα δεν αποκλείεται η σημερινή επίθεση να συνδέεται με την προηγούμενη, όταν φόρτωσαν καναπέδες και πολυθρόνες σε φορτηγό.
Διαβάστε ακόμη
- Ποιο είναι το ελληνικό πλοίο που χτυπήθηκε από πύραυλο στη Μαύρη Θάλασσα - Σε ποιον ανήκει
- Στο τελικό στάδιο η καταγραφή των ταυτοτήτων των 200 εκτελεσθέντων της Καισαριανής
- Βομβαρδίστε με υπερβολή, ο φόβος είναι το ισχυρότερο όπλο, αλλά… Γιατί όσοι ζήσαμε τη 10ετία του ’80 δεν τρομάζουμε πια
- «Σάπιο αβγό και αποχέτευση»: Γειτονιά της Νέας Υόρκης έχει μια... περίεργη μπόχα εδώ και μήνες και κανείς δεν ξέρει τι είναι