Ελλάδα|14.05.2020 16:42
Νεκρός άνδρας στον Έβρο
NewsroomΑνασύρθηκε σορός άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων από τον ποταμό Έβρο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η πυροσβεστική σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα. Η σορός εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην περιοχή της Μάνδρας στην δημοτική ενότητα Ορφέα. Πέντε πυροσβέστες που ανέσυραν το άτομο με λέμβο.
Σύμφωνα με την αρχική εκτίμηση των αρχών, ο νεκρός είναι μετανάστης που επιχείρησε να εισέλθει στην χώρα μας κολυμπώντας από τις τουρκικές ακτές. Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή.
Διαβάστε ακόμη
- Ο χάρτης της απόλυτης καταστροφής: Το 42% των δασών της Αττικής κάηκε μέσα στα 10 τελευταία χρόνια
- Φρίκη στον Μυστρά: Κρατούσε επί χρόνια σε καταψύκτη ξενοδοχείου τον νεκρό πατέρα του για να παίρνει τη σύνταξή του
- Τέλος και η Κατερίνα Μουτσάτσου από το κόμμα της Καρυστιανού - Ποιοι άλλοι αποχώρησαν
- Το «ομορφότερο χωριό του κόσμου» δεν αντέχει άλλο τους τουρίστες - Εκατοντάδες πρόστιμα και σχέδιο για στάθμευση με χρέωση