Ελλάδα|14.05.2020 22:56
Κορονοϊός: Στους 157 οι νεκροί, κατέληξε 89χρονος άνδρας στο ΝΙΜΤΣ
NewsroomΑκόμη ένας θάνατος από κορονοϊό σημειώθηκε απόψε στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ κατέληξε 89χρονος άνδρας το βράδυ της Πέμπτης. Είχε διακομιστεί στις 6 Μαΐου από το νοσοκομείο 401.
Νωρίτερα, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.770, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 610 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1409 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 24 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
Διαβάστε ακόμη
- «Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
- Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
- Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
- Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης