Πέταξαν πέτρες στη Ρένα Κουβελιώτη του Alpha για ρεπορτάζ στις παραλίες
NewsroomΕπιτέθηκαν κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ σε παραλία στη δημοσιογράφο του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη. Η δημοσιογράφος, μάλιστα, μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Την επίθεση γνωστοποίησε η ίδια. Οπως ανέφερε, είχε πάει για ρεπορτάζ σε παραλία στη Βάρκιζα. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, της επιτέθηκαν, πετώντας της πέτρες, με μία από αυτές να τη βρίσκει στο κεφάλι και να την τραυματίζει.
Η Ρένα Κουβελιώτη έφυγε αμέσως από το σημείο, μπήκε στο αυτοκίνητό της αλλά εκεί έχασε τις αισθήσεις της. Το τηλεοπτικό συνεργείο με το οποίο είχε πάει για ρεπορτάζ την αναζήτησε και όταν τη βρήκε στο όχημά της, τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση αναφέρει: «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ … με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας … τι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε … την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους».
- Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
- Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών: Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
- «Ήταν σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Τουλάχιστον 21 νεκροί και 30 σοβαρά τραυματίες
- Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη … γειτονιά: Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα