Ελλάδα|16.05.2020 12:45
Πάρτι κατά του κορονοϊού στη Μύκονο - Επέμβαση της αστυνομίας
NewsroomΠαρά τις υπάρχουσες οδηγίες για την αποφυγή συνωστισμού, τα... όργανα στη Μύκονο μόλις ξεκίνησαν. Το βράδυ της Παρασκευής οργανώθηκε το πρώτο πάρτυ στο νησί με ντι-τζέι, φωτιές, φωτορυθμικά και μπόλικο… συνωστισμό σε παραλία του νησιού!
Το ραντεβού δόθηκε και στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν γύρω στα 100 άτομα, που άναψαν φωτιά και διασκέδασαν με ποτά, μουσική και φωτορυθμικά, αψηφώντας τις συστάσεις για την αποφυγή συγχρωτισμού.
Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και σύμφωνα με πληροφορίες του Mykonos Live TV έφτασε στο σημείο ύστερα από δύο ώρες.
Διαβάστε ακόμη
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Ο Λαριτζανί είναι νεκρός» λέει το Ισραήλ - Το χειρόγραφο μήνυμα που δημοσίευσε το Ιράν
- Υπόθεση 17Ν: Ο «κύριος Χ», οι πληροφορίες στον Χρυσοχοΐδη και όλη η διαδρομή για να φτάσουν οι Αρχές στα χνάρια του Γιωτόπουλου
- Αληθινή ή fake η φωτογραφία από το Ιράν με τους τάφους κοριτσιών; Η AI ως εργαλείο παραπληροφόρησης
- Εντυπωσιακή ανακάλυψη: Ο πλανήτης που αποτελείται από λιωμένη λάβα - Ποιος είναι ο μακρινός κόσμος «L98-59d»