Κορονοϊός: Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων - Νεκρή μια 46χρονη στη Θεσσαλονίκη
NewsroomΑκόμα ένα θύμα προσμετράται στους νεκρούς από κορονοϊό στην χώρα μας, με τον συνολικό αριθμό να φτάνει πλέον τους 163.
Μια 46χρονη γυναίκα κατέληξε το μεσημέρι της Κυριακής (17/5) στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου. Μιλώντας στο ethnos.gr η διευθύντρια της ΜΕΘ του Άγιος Δημήτριος, Γλυκερία Βλαχογιάννη, επιβεβαίωσε τον θάνατο, λέγοντας πως η ασθενής είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα. Πλέον ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 163.
Υπενθυμίζεται πως χθες, ανακοινώθηκαν εννέα νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2.819. Από αυτά το 55.2% αφορά άνδρες. Παράλληλα τα 613 (21.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.455 (51.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
- Ανεξέλεγκτα τα μέτωπα στη Δυτική Αττική, με μπαράζ εκκενώσεων - Συνεχίζεται η μάχη στην Κεφαλονιά - Live ενημέρωση
- Φωτιά σε Βοιωτία και Αττική: Ξεπέρασε τα 100.000 στρέμματα - Οδεύει να καταγραφεί ως «megafire»
- Τα ακραία εγκλήματα των αδερφών Χαρπ: Οι πρώτοι serial killers στην ιστορία της Αμερικής δολοφονούσαν χωρίς οίκτο
- Πήγε για διακοπές και γύρισε πίσω μαύρη: Η σπάνια πάθηση που διέγνωσε το ChatGTP