Πάτρα: Κρατούμενη έβαλε φωτιά στο στρώμα της στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο
NewsroomΣε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μία κρατούμενη έβαλε φωτιά στο στρώμα της σε ειδικό δωμάτιο της παθολογικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έγινε γρήγορα αντιληπτή και στο δωμάτιο έσπευσαν μέλη του προσωπικού ασφαλείας του νοσοκομείου, που κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά πριν αυτή πάρει διαστάσεις.
Η γυναίκα είχε συλληφθεί πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τρεις άνδρες, στην περιοχή Σαγέικα Αχαΐας, για συμμετοχή σε σπείρα που διέπραττε κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια στην Πάτρα και στην Αττική.
Μετά την απολογία της στον ανακριτή είχε κριθεί προφυλακιστέα, και στην συνέχεια, για λόγους υγείας, διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου όπως προαναφέρθηκε νοσηλευόταν φρουρούμενη.
- Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο - Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά την έκρηξη στη Λυσικράτους
- Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Μαζωνάκη: «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων
- «Νίκο φύγετε από εκεί, όλοι πίσω»: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά στο Blue Carrier 2
- Renault 8 Gordini Concept: Η γαλλική «πισωκούνα» έγινε ηλεκτρική με 270 ίππους