Ελλάδα|22.05.2020 07:11
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Κρήτη - Ανοιχτά της Ιεράπετρας το επίκεντρο
NewsroomΑσθενής σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,6 βαθμών της κλίμακα Ρίχτερ, κατέγραψε σήμερα στις 06:40 ώρα Ελλάδος το σεισμολογικό δίκτυο, όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο σεισμός έγινε σε απόσταση 451 χιλόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Αθήνας, ενώ το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 78 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.
Διαβάστε ακόμη
- Νέες αποκαλύψεις για το «σπίτι του τρόμου» στην Κυψέλη - «Αν δεν είχε τη μητέρα του, θα τον είχε κόψει πείνα»
- ΔΕΘ 2026: Επιφυλακτικοί οι μικρομεσαίοι για το πακέτο Μητσοτάκη - Τι αλλάζει σε τεκμήρια, προκαταβολή φόρου και τέλος επιτηδεύματος
- Συνετρίβη αεροσκάφος της Amazon μετά την προσγείωσή του στο Μαϊάμι - Βίντεο από το σημείο
- «Δεν αναγνωρίζω τη χώρα μου»: Τι σημαίνει για τη Γερμανία η νίκη του ακροδεξιού AfD - Τι εξουσίες αποκτά