Σοκαριστικές εικόνες από σφοδρό τροχαίο στη Μαραθώνος - Σώθηκε από θαύμα η οδηγός
NewsroomΣοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το ατύχημα που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Μαραθώνος όταν μία οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και κυριολεκτικά καρφώθηκε σε κολόνα αλλά ευτυχώς βγήκε ζωντανή.
Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου, η 25χρονη οδηγός χρησιμοποιούσε το κινητό της τηλέφωνο ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα να αποσπαστεί η προσοχή της και να χάσει την αίσθηση του χώρου. Το συμβάν έγινε περίπου στις 21:00 στο ύψος του Νέου Βουτζά. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο κινητήρας του αυτοκινήτου έχει «ανέβει» μέχρι το ταμπλό του αυτοκινήτου, μάρκας Smart.
Η νεαρή οδηγός, κάτοικος Νέας Μάκρης, κατάφερε να βγει μόνη της από το αυτοκίνητο, που είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, κρίθηκε σκόπιμο να διακομιστεί σε νοσοκομείο όπερ κι εγένετο, παρότι είχε τις αισθήσεις της και πέρα από μικρές αμυχές και βέβαια το ψυχολογικό σοκ, ήταν ευτυχώς σε καλή κατάσταση.
Οι φωτογραφίες από τον τόπο του ατυχήματος δημοσιεύονται στην τοπική ιστοσελίδα rpn.gr.
- Γιατί το Λιμενικό είχε κλειστή τη θερμική κάμερα στην πολύνεκρη τραγωδία στη Χίο - «Δεν κρίθηκε αναγκαίο»
- «Απόβαση» των αγροτών με τα τρακτέρ στην Αθήνα - Νέος γύρος κινητοποιήσεων από Δευτέρα
- Γυναικοκτονία στη Νάπολη: Σκότωσε την 22χρονη αδερφή του επειδή άκουγε δυνατά μουσική
- 4 Φεβρουαρίου 1843: Η μέρα που ορφάνεψε η Ελλάδα - Η ανέκδοτη επιστολή για το θάνατο του Κολοκοτρώνη αφού πρώτα «συμπεθέρεψε η κάπα με τη γούνα»