Ελλάδα|16.12.2018 18:47

Νοτοπούλου κατά Μπουτάρη: Δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται...

Ρωμανός Κοντογιαννίδης

Σήκωσε το «γάντι» που της έριξε ο Γιάννης Μπουτάρης η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου και μέσω social media απάντησε στο νυν δήμαρχο της πόλης, ο οποίος με tweet του είχε ταχθεί κατά των κομματικών χρισμάτων μια μέρα μετά την επισημοποίηση της υποψηφιότητας Νοτοπούλου με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου σε ανάρτησή της στο facebook σημειώνει ότι ο Γιάννης Μπουτάρης στηρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, όταν είχε πέσει θύμα του σκοταδισμού και καυτηριάζει το γεγονός ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είπε κάτι αντίστοιχο μετά τη συνάντηση με τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο.

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά;», αναφέρει μεταξύ άλλων η Κατερίνα Νοτοπούλου. 

«Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο, για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες; Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωσηη για την περίοδο 1999-2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται…», είναι η πλήρης ανάρτηση της κ. Νοτοπούλου.

Κατερίνα Νοτοπούλου