Επιδείνωση καιρού από το μεσημέρι - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
NewsroomΚαιρός: Σημαντική επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από τις μεσημεριανές ώρες σήμερα Δευτέρα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κατά τόπους, ενώ τα φαινόμενα θα γίνουν πιο έντονα από αύριο. Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, από την Τρίτη και σχεδόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας έντονες βροχοπτώσεις και τοπικά ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ριπαίους ανέμους.
Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τόσο τα ηπειρωτικά όσο και τα νησιωτικά τμήματα και, όπως συνηθίζεται αυτήν την εποχή, θα είναι πιο γενικευμένα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά. Παράλληλα, οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν πτώση, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου θα εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.
«Άστατη αναμένεται η εβδομάδα που ανοίγεται μπροστά μας, με βροχές και καταιγίδες κατά το μεσημέρι και το απόγευμα και σχετικά χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες», τόνισε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετεωρολόγος του Open Tv, το πρωί της Δευτέρας.
Δείτε εδώ την πρόγνωσή του
- Ιστορίες από τα άδυτα των ανακτόρων στην Ελλάδα: Ο μυστικός έρωτας του βασιλιά Κωνσταντίνου, η κρυφή ερωτική ζωή του βασιλιά Παύλου
- Μητσοτάκης: Απέναντι στην τρομοκρατία δεν χωρούν ούτε αστερίσκοι, ούτε συμψηφισμοί
- Marfin: Πώς έφτασαν οι αρχές στους υπόπτους 08, 10 και 11 - Το σακίδιο με τα τρία αστέρια και οι διακοπές
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Πέθανε ο ένας από τους δυο σοβαρά εγκαυματίες