Ενας νεκρός και μόλις τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού σε ένα 24ωρο
NewsroomΜόλις τέσσερα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας με τον συνολικό αριθμό τους να φτάνει τα 2.882.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, το 55,2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 627 (21,8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.640 (56,9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Ακόμη, 18 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 ετών. Οι 5 (27,8%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 83,3% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Επιπλέον 101 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Τέλος, έχουμε έναν ακόμα καταγεγραμμένο θάνατο και 172 θανάτους συνολικά στη χώρα.
Οι 51 ήταν γυναίκες (29,7%) και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 94,8% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Έχουν συνολικά ελεγχθεί 155.037 κλινικά δείγματα.
- Νέο μπρος-πίσω της ΥΠΑ για τα ραντάρ αεροναυτιλίας: Αλλάζει ξανά η σύμβαση αναβάθμισης των συστημάτων
- Ξεκινά διήμερο «φωτιά» στη Βουλή: Τι πυροδοτεί μετωπική κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ
- Δημόσια νοσοκομεία: Ψηφιακά έως το καλοκαίρι οι διαγνωστικές εξετάσεις στο κινητό - Τα σχέδια του υπουργού Υγείας
- Η πρόταση μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ, πώς (δεν) θα λένε το κόμμα Τσίπρα και τα γραφεία που ψάχνει ο Σαμαράς