Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος 6χρονης
NewsroomΝέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου κοριτσιού μόλις 6 ετών συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη. Ως δράστης φέρεται 19χρονος Αφγανός, ο οποίος φιλοξενούνταν στο σπίτι που διέμενε μία οικογένεια από τη Συρία, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη δυτική Θεσσαλονίκη. Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία η μητέρα του κοριτσιού, το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Η μητέρα έλειπε από το σπίτι και μόλις επέστρεψε σε αυτό, κατήγγειλε οτι είδε τον 19χρονο Αφγανό, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 6χρονης.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να αναζητούν τον 19χρονο και μετά από λίγο τον συνέλαβαν.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη» και για παράβαση του Νόμου «Περί αλλοδαπών».
- Η τακτική που φέρνει θύματα μετανάστες, οι βολικά απενεργοποιημένες κάμερες του Λιμενικού και το κακό τάιμινγκ του επιτελείου του Τσίπρα
- Τέμπη: Αβεβαιότητα για την πυραντοχή των καθισμάτων των τρένων - Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς και πραγματογνώμονες
- Διπλωματικό «σπριντ» δύο εβδομάδων - Η δύσκολη γεωπολιτική εξίσωση και οι κινήσεις της Αθήνας
- Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Κέρκυρα - Ανεμοστρόβιλος στον Αφιώνα προκάλεσε ζημιές σε σπίτια