Ελλάδα|31.05.2020 08:59

Κουπόνι για σκούτερ Xiaomi, βιβλίο Πέππα, ένθετο για κτηματολόγιο κι «ο γιατρός των φυτών» στο Εθνος

Newsroom

Το Εθνος της Κυριακής έρχεται με μία μοναδική προσφορά αυτή την Κυριακή 31 Μαΐου! Κερδίστε άμεσα και χωρίς κλήρωση ένα Xiaomi Mi Electric scooter Pro!

Βρείτε ανάμεσα στις σελίδες του TV Εθνος το μοναδικό τυχερό κουπόνι και κερδίστε άμεσα και χωρίς κλήρωση το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Ο έξυπνος και ασφαλής τρόπος για να μετακινηθείτε στην πόλη. Το Mi Electric Scooter Pro είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ που διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής με μινιμαλιστικό και ταυτόχρονα ελαφρύ (14,2 κιλά) σχεδιασμό. Χάρη στον καινοτόμο μηχανισμό αναδίπλωσής του, διπλώνει εύκολα σε 3 μόλις δευτερόλεπτα, για να το τοποθετήστε στο αυτοκίνητό σας και να το πάρετε μαζί σας.

Το Mi Electric Scooter Pro είναι εξοπλισμένο με διπλό σύστημα πέδησης: διαθέτει σύστημα ABS στον μπροστινό τροχό, ενώ ο πίσω τροχός χρησιμοποιεί δισκόφρενο που επιτυγχάνει αποτελεσματική και ταχεία πέδηση.

Το σκούτερ θα σας προσφέρει αυτονομία 45 χιλιομέτρων, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία του 12,8Ah / 37V, ενώ παίρνει ισχύ από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 300Watt, φτάνοντας ταχύτητες 25-30 χιλιομέτρων σε ευθεία. Προκειμένου μάλιστα να επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας, μετατρέπει την κινητική ενέργεια κατά την κίνηση σε ηλεκτρική ισχύ.

Διαθέτει τρεις λειτουργίες κίνησης (energy saving mode, standard mode, sport mode), οι οποίες ενεργοποιούνται εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ταυτόχρονα είναι εύκολο να παρακολουθούμε την μπαταρία και την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο στη οθόνη.

Τέλος, τα ελαστικά των 8,5 ιντσών που προσφέρουν απορρόφηση κραδασμών και σταθερό πάτημα στον δρόμο, σε συνδυασμό με τα δυνατά φώτα πορείας και τα φώτα πέδησης, εγγυώνται την ασφάλειά σας ακόμα και σε νυχτερινή οδήγηση.

To Xiamoni Mi Electric Scooter Pro έχει 2 χρόνια εγγύηση και έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά -όπως και όλα τα προϊόντα Xiaomi- από την Infoquest Technologies.

Πέππα το Γουρουνάκι «Η μαμά μου»

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα τα βιβλία της πολυβραβευμένης παιδικής σειράς που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι. Οι ιστορίες της Πέππα, διατηρώντας πάντα τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα, μέσα από τη διασκέδαση μαθαίνουν στα παιδιά καθημερινές αξίες, όπως η οικογένεια.

Την Κυριακή το βιβλίο «Η μαμά μου»

Η Πέππα μάς μιλά... για τη μαμά της. Η Μαμά της Πέππα είναι σοφή και πολύ πολύ καλή! Της αρέσει να κάνει πολλά πράγματα και να χοροπηδά στους λασπόλακκους με τα μικρά της γουρουνάκια. Ένα βιβλίο αφιερωμένο σε όλες τις μαμάδες στον κόσμο

Ο γιατρός των φυτών

Συμβουλές για καταπράσινο μπαλκόνι και ολάνθιστο κήπο. Ο γνωστός τηλεοπτικός κηπουρός Μάκης Τσόκας μοιράζεται με τους αναγνώστες του ΕτΚ τα μυστικά για την απόλυτη ανανέωση του κήπου ή της βεράντας σας. Μη χάσετε τον απόλυτο σύμβουλο για εσάς που καταπιάνεστε με τον κήπο ή την βεράντα σας και θέλετε να λύσετε γρήγορα και εύκολα τις βασικές σας απορίες. Από τα βασικά όπως η επιλογή του χώματος, των φυτών και των εργαλείων μέχρι και πιο σύνθετα θέματα όπως η αντιμετώπιση ασθενειών, το κλάδεμα, το πότισμα, ο πολλαπλασιασμός και η καλλιέργεια λαχανικών.

Μαζί, ένα σακουλάκι με σπόρους για να ξεκινήσετε τη δική σας καλλιέργεια.

Κτηματολόγιο - Πώς θα υποβάλετε τη δήλωση

  • Ξεκινάει τη  Δευτέρα η ανάρτηση της Αθήνας
  • Βήμα-βήμα η ηλεκτρονική δήλωση ιδιοκτησίας
  • Πώς υπολογίζεται το πάγιο τέλος
  • Τελευταία ευκαιρία για διορθώσεις σε τυχόν ελλείψεις και σφάλματα στις ιδιοκτησίες σας
  • Τι κάνω εάν αποκτήσω νέα δικαιώματα σε περιοχή που γίνεται Ανάρτηση
  • Τι είναι η Αίτηση Διόρθωσης Προδήλου Σφάλματος και σε ποιες περιπτώσεις υποβάλετε.
  • Πώς θα επανακτήσετε ένα ακίνητα που έχει χαρακτηριστεί ως «αγνώστου ιδιοκτήτη»;


TV ΕΘΝΟΣ

Ο πρωταγωνιστής στης σειράς «Ερωτας μετά...» Μάριος Αθανασίου αποκαλύπτει το φινάλε του σίριαλ και την τύχη των 4 βασικών ηρώων. Αναφέρεται στην προσωπική του ζωή πίσω από τις κάμερες και λέει τη γνώμη του για το ενδεχόμενο, η συμπρωταγωνίστριά του Βάσω Λασκαράκη, να αναλάβει την παρουσίαση εκπομπής.

«Άγριες Μέλισσες»: Η συνάντηση Ελένης – Θεοδοσίας έχει αιματηρή κατάληξη...

Συνέντευξη Λάμπρος Κωνσταντέας: Ποιος είναι ο «Ιορδάνης» στις «Άγριες Μέλισσες» που θα πολιορκήσει ερωτικά τη Δρόσω ανατρέποντας τη βασική ιστορία της σειράς.

«Master Chef»: Τρεις ακόμη αποχωρήσεις πριν τον τελικό. Πρώτη φεύγει η Μάρλεν

Οιάγγελοι του Alpha: Παπαγεωργίου, Λασκαράκη και Βαρθακούρη με αποστολή να φρεσκάρουν το πρόγραμμα του σταθμού.

Σοκ στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»: Ο Μιχάλης κινδυνεύει να μείνει παράλυτος!

Ονούρ Τουνά: Ποιος είναι ο γοητευτικός Φέρμαν στον «Γιατρό» του ΣΚΑΪ

«J2US»: Ορφέας Παπαδόπουλος και Άρτεμη Ματαφιά αποκαλύπτουν ότι θέλουν να μπούν σε… ρυθμούς μιούζικαλ.

Όπως κάθε εβδομάδα το αναλυτικό πρόγραμμα της τηλεόρασης, οι εξελίξεις στα σίριαλ, οι καλύτερες ταινίες της μικρής οθόνης και οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

ΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςXiaomiπροσφορέςpeppa pigκτηματολόγιοscooterΠέππα το γουρουνάκι