Ελλάδα|17.12.2018 14:41

Βόμβα στον ΣΚΑΪ: To ποστάρισμα της Σίας Κοσιώνη από τα διαλυμένα γραφεία (pic)

Newsroom

Ενδεικτικές της ισχυρής έκρηξης που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα γραφεία του ΣΚΑΪ, είναι οι εικόνες που έχουν δημοσιευθεί από τους δημοσιογράφους του σταθμού στα social media.

Η βόμβα σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε τουλάχιστον πέντε κιλά εκρηκτικής ύλης και είχε τοποθετηθεί ακριβώς απέναντι από τα γραφεία.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Σία Κοσιώνη, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook εικόνα από ένα γραφείο μέσα στον σταθμό μετά την ισχυρή έκρηξη.

Την εικόνα συνοδεύει η λεζάντα, «δεν φοβηθήκαμε ποτέ. Ούτε τώρα θα φοβηθούμε. Λάθος υπολογισμός».

Μπακογιάννης: Την Δημοκρατία την κατακτάς με Δημοκρατία

«Η επίθεση στον ΣΚΑΙ είναι η επιβεβαίωση και η σφραγίδα της τοξικότητας και του ακραίου διχασμού. Εντάσσεται στη λογική ή καλύτερα στον παραλογισμό των αποκλεισμών, της στοχοποίησης και του "Με εμάς ή με τους άλλους"», αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Με δεδομένο ότι δεν είχαμε, ευτυχώς, κανένα θύμα, ας αναλογιστούν εκείνοι που όλα αυτά τα χρόνια εκστομίζουν "βόμβες" κατά "αντιπάλων" ότι την Δημοκρατία την κατακτάς με Δημοκρατία. Πρέπει να την μπορείς και να την αντέχεις», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά

βόμβα ΣΚΑΪεπίθεση ΣΚΑΙΣΚΑΪ